Два гола на Диего Милито вгорчиха американското лято на Милан

08:26
Два гола на Диего Милито вгорчиха американското лято на Милан
С два гола на новото попълнение Диего Милито, Интер победи Милан с 2:0 в контролна среща между двата тима, играна в САЩ.

"Нерадзурите" бяха по-добрият отбор на терена и заслужено стигнаха до успеха. Усмивки по трибуните предизвика реферът на срещата, който първо показа червен картон на Роналдиньо, но след това реши да бъде по-милостив и го санкционира само с жълт.

Още в 4-а минута Диего Милито получи дълъг пас, останал сам срещу вратаря Желко Калач след грешка в защитата на "росонерите" и откри резултата в полза на своя тим. До почивката Милан така и не успя да организира нещо опасно пред стража на Интер Жулио Сезар.

Тимът на Жосе Моуриньо продължи да бъде по-добрият отбор на терена и през второто полувреме. Така се стигна до 75-а минута, когато Диего Милито вкара втория си гол в срещата и затвърди успеха на Интер.

Интер: Жулио Сесар (Толдо), Майкон (Сантон), Лусио (Матераци), Киву (Кордоба), Санети (Обиня), Мунтари (Бурдисо), Камбиасо (90-Дестро), Тиаго Мота (Виейра), Станкович (Крин), Балотели (Мансини), Милито (Куарешма)

Милан: Калач, Дзамброта (Оддо), Ониеву (Неста), Тиаго Силва, Янкуловски (Антонини), Гатузо (Фламини), Пирло (Абате), Амброзини, Роналдиньо (Адуамади), Бориело (Дзигони), Пато

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
27.07.2009 19:18

Ето'о може и да не покрие напълно мястото на Ибрахимович ,но освен него пристига и Александър Хлеб плюс 40 милиона ,с поне половината от които ще разпола Моуриньо ,а набелязаните футболисти са няколко Джинас, Хамсик, Касано. Освен това могат даси овеличат бюджета и с още ако продадът Мансини, Виера и Куарешма определено Интер и този сезон ще бъде главния фаворит в Италия и един от големите фаворити в Шампионската лига!

spiker
27.07.2009 14:12

Вижда се, че Интер нямат покрит играч за абсолютно всички позиции в лицето на младите Дестро и Крин. Но като цяло първият състав си върши работата за момента и след слабите игри в предишния месец, сега показаха, че могат да победят и силен отбор. От друга страна не мисля, че новодошлият Ето'о ще покрие изцяло играча на когото се разчиташе миналия сезон - Ибрахимович.