Извънземен Бербатов с гол и три фамозни асистенции в голово шоу на Юнайтед

16:57
Извънземен Бербатов с гол и три фамозни асистенции в голово шоу на Юнайтед
Димитър Бербатов отбеляза гол и даде 3 асистенции, а Манчестър Юнайтед разби Гуанджу с 8:2 в контролен мач от турнето на "червените дяволи" в Азия.

Тимът на Алекс Фъргюсън бе пълен господар на терена и буквално се забавляваше срещу далеч по-скромния си противник. Бербо пък за пореден път се изяви като великолепен организатор и раздаваше страхотни пасове през целия мач.

Майкъл Оуен откри за Юнайтед в 24-а минута след остро подаване по земя в наказателното поле на китайския тим. В 31-а след разбъркване Димитър Бербатов покачи на 2:0, а Зоран Тошич две по-късно направи резултата класически след асистенция на българина.

В 40-а минута Бербатов с едно докосване даде великолепен пас на Майкъл Оуен, който с чудесен удар вкара четвърти гол за "червените дяволи".

През второто полувреме Юнайтед продължиха да радват публиката и в 50-а минута стигнаха до пето попадение. Бербатов с пета подаде на Луиш Нани, който неправи противниковия вратар безпомощен.

В 62-а минута Райън Гигс от границата на наказателното поле покачи на 6:0. Отново той осем по-късно направи 7:0, а Гуанджу също вкара гол малко по-късно. Гигс в 89-а оформи своя хеттрик, а китайският тим фиксира крайното 2:8 в 92-а минута.

Манчестър Юнайтед: Ван дер Сар, Фабио, Еванс, Фърдинанд, Евра, Нани, Флетчър, Скоулс, Тошич, Бербатов, Оуен (Фостър, Браун, Парк, Гигс, Андерсон, Гибсън, Рууни)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
27.07.2009 10:48

България не е имала футболист в такъв голям отбор от времето на Стойчков и вероятно още 5-6 години най-малко няма да има!Така,че се радвайте,че българин играе в такъв отбор,независимо как играе.И за националния ми кажете какви халфове имаме,че да го оплювате.Нали някой трябва се д подаде тази топка.Единствения класен халф е Стилиян,но той е дефанзивен.Защо не нареждате Чавдар Янков,Б.Георгиев,който нищо не играят,а винаги Бербатов.

Fabregasss04
27.07.2009 09:53

бербо ... барбо ... барби ли е ддз *joking* ама искам да видя видео !

Напишете в гугъла уейн руни и ще ви излезе шрек .. приличат си

bos
27.07.2009 08:51

Кво си чешете езиците с ваште малоумщини че Митко не бил добър осъзнайте се малко

basket4o
27.07.2009 08:38

Абе и аз не съм най - големия фен на Бербатов и не го харесвам ама играе момчето .. Сега който твърди обратното той да му мисли .......

Takeo
27.07.2009 02:19

Не съм най-големия фен на Берба като стил на игра, но не мога да разбера и някои хора, които напълно го отричат. не очаквайте чудеса от1 футболист в националния. Времето на звездите-футболисти, които решават мачовете сами отдавна е отминало.Футбола от доста време е игра основана много повече на тактиката и спазването на определени правила. Свободата на футболистите е много по-малка. Берба има уникално докосване и страхотен пас. Той играе в един от най-големите отбори на света ( колкото и да ми е неприятно да го кажа, тъй като съм фен на Ливърпул). Гордейте се докато можете. Не се знае кога ще имаме такива футболисти като него, Стилян и Мартин. И не обвинявайте един човек за неуспехите на националния отбор ( защото съм сигурен,че голяма част от коментарите са повлияни от това). Отбора се състои от няколко звена и почти всички от тях са отчайващо слаби. Пожелавам му успехи, но разбира се титла на Пул *smile*

Go6oSeXa
27.07.2009 01:09

vick22 ей неграмотник малък ти какъв си бе българин или циганин Митко е такъв играч, какъвто хиляди по целия свят мечтаят да бъдат . Какви са тия коментари ти въобще чел ли си нещо за него трагва от нищото и прави всичко не като некои богаташчета той е никой и става СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН !!! така, че спести си коментарите и престани да петниш името на българските звезди, които ни прославят по целия свят !!! Именно от него трагнаха доста следващи трансфери на български футболисти ... Просто нямам думи за какви "националисти" става на въпрос

NAZARETH
27.07.2009 00:59

Разберете, че ако искаме Бербатов лидер, ако искаме Бербатов голмайстор, ако искаме Бербатов фактор без който Юнайтед да не прави игра, ако искаме Бербатов да издълбае дупка в историята на английският футбол трябва да стане последна бръмка във веригата на гола, да реализир, а не да твори асистенции. Трябва да захапе кокала не да го дава на Майкал Оуен.

NAZARETH
27.07.2009 00:44

На гладния смок и сухия гущер му се сторва тлъсто пиле.
Първо нападател реализирал една осма от общия резолтат на тима, считан за основен реализатор на отбора върху който след два месеца ще падне бремето на настоящ английски шампион е незадоволително. Осемте гола просто показват неспособността на насрещният тим да играе конкурентно, а не високо спортно майсторство граничещо с гениалност на национала ни. Още повече целия галактически покот се основава на азиатското чудо джунджур чиито играчи навярно са събрани от оризовите поля. Гола на Бербатов беше две педи разкрач на пред на опразнена врата.

St0qNch0
27.07.2009 00:37

Много ме дразнят изказвания от сорта "Бербатов е женчо" " Неиграе добре в националния " хайде моля ви се това вече сме го чували от скапаните пубери каде само търсят начини да си изкарат злобата . Бербатов ако беше женчо нямаше да се пребори да отиде в Юнайтед .. Вик22 като си голям мъж похвали се с нещо бе царвул .. какво си постигнал ти в живота ??? Браво на Митко да продължава да ни радва все така !!!

forsberg
27.07.2009 00:05

браво на нашето момче , само може да се гордеем ,че играе в Ман. Юн.

stefko18
26.07.2009 23:55

vick 22 бербатов има 41 гола за националния както каза krasenco тои е вкарал пове4е и от Стойчков *stop*

krasenco
26.07.2009 23:42

Абе вие малумни ли сте бе!Бербатов и да спечели златната топка сигурно пак ще го оплювате.Бербатов не бил направил хубав мач срещу голям отбор.Челси малък ли е?А относно мача срещу Барса,след влизането му той беше най-добрия играч на терена за Юнайтед.Относно националния!Бербатов е отбелязал най-много голове за всички времена(повече от големия Стойчков)И колкото и да го оплювате.разберете че,той е най-добрия български футболист в момента и като такъв трябва да го подкрепяме всички българи.Всички големи специалисти казват че,Бербатов е невероятен футболист,вие ми казвате че,е слаб.Замислете се добре!Дали разбирате повече от тях!!!

torres_228
26.07.2009 22:36

Фен съм на Ливърпул. Но, въпреки това, мога да кажа, че Бербатов и компания започват вихрено подготовката си за новия сезон. С оглед на продадения "скъп" ,за отбора, Роналдо ,Манчестър играят добре. Все пак това са контроли и никой неможе да подтвърди ,че Юнайтед ще играят така и в първенството. А за Бербо какво да кажа... просто уникален ,за сега ! Щом му се е дало шанс в приятелските мачове и се е доказал там значи ще успее да се наложи в отбора... Другото ,което е, е че Оуен също играе брилянтно в отбора. Та, мисълта ми е какво ще стане с Рууни...?!

atomicgun
26.07.2009 22:25

vick22 Понеже си много отворен,айде да ми кажеш колко гола има Бербатов за национала и в колко мача *wonder* Детенце бледо не знам дали и Стоичков си гледал но поне ако си грамотен първо прочети нещо и после колентирай *stop*

vick22
26.07.2009 22:19

абе тоя бербата е женчо като дойде в националния и когато всички разчитат на него и той какво осира се от страх, не като стоичков някога беше мъжкар човека и не му пукаше излизаше на терена и се надъхваше сам. сега ще го видите като почне сезона в англия и като го напданат таблоидите и как ше се паникиоса пак, просто няма характер на лидер

spalding_rs
26.07.2009 22:09

Вик22, много си ограничен. По начина по който се изказваш си личи, че нямаш ни най-малка представа за какво става въпрос относно Бербатов. Имам предвид възможностите му като футболист. Но ти като порастнеш, ще го разбереш. *smile*
А що се отнася до Бербо, се надявам да продължи с добрата си форма и за напред и да продължи да радва запалянковците си не само с голове, а и с прекрасните си асистенции и комбиниране.

vick22
26.07.2009 22:03

половината от така наречените феное на Манчо, по - рано бяха фенове на тотнъм, да си фен на един отбор само за това, че в него има българин е смешно. ами ако бербатов иде в Ред Бул Ню Йорк на тях ли ще станете фенове ???*smile*

marinov_user
26.07.2009 21:55

Значи в България се получава така - всеки ти завижда че можеш!!!
Всичко това идва от ниското интелектуално равнище на нацията ни.
Не искам да обиждам никого, просто писанията на някои запалянковченца са твърде твърде пубертетски

vick22
26.07.2009 21:39

Когато бербатов направи един голям мач за националния отбор или срещу няякой голям отбор , а не да се на***а от страх както на финала с барса , тогава ще му направя евала. а не само да вкарва на уест бромич и китайци. вече 3 големи първенства пропуска 2 евро и едно световно.

geshana
26.07.2009 21:35

Тоз Гигс Бъни е голям .... ПЕНСИОНЕР *joking* *sick*

evgeni306
26.07.2009 21:35

Успех на Бербатов желая му златна топка,но нали знаете кой е евро шампиона РЕАЛ МАДРИД!!!!!!!!!!!

KURZAMANUTDFENS
26.07.2009 21:32

някъде да сте видели да съм казал нещо срещу бербо *wonder* винаги ми е бил един от фаворитите *stop* когато беше в леверкузен бях за тях кога беше в тотнъм бях за тях но сега за теа не мога да бъда *wink* но винаги се радвам кога той вкара за манафите

borrko___
26.07.2009 21:26

и аз не съм фен на Ман.Ю. но евала на Митето и много успех

atomicgun
26.07.2009 21:25

KURZAMANUTDFENS е втори или кой знае кой акаунт на най голямата селска пръчка в Winner и ако администраторите го потраете още малко ще се навъдят още такива ляви дисаги и тогава..... *sick*

beckham_07
26.07.2009 20:55

Евала Митко!Дано така да играете цял сезон!!!!!!!

mir_2009
26.07.2009 20:43

Ей vick22, срещу китайци не знам може ли баба ти, ама не може баба ти да я вземат в МЮ. ТЪПАК.Сини комплексарчета, някой ваш кадър като я докара до там да играе в турнета из Китай тогава ще говорим.Защото за да играеш срещу Сингапур или китайци някви, трябва да си в голям отбор. Глупави сте

stefko18
26.07.2009 20:33

браво на бербо съгласен сам с tagor Засрамете се малко ве хора *evil*

tagor
26.07.2009 20:13

Не съм от Манчестър , но си подкрепям сънародника.Заслужава поне малко уважение !!!Засрамете се... Чужденците го обичат повече от Вас...Това срам и позор...И се наричате Българи...
Браво на Бербо *thumb_up*

jo0ko
26.07.2009 19:59

Е*ахти злобният народ, заклевам се. Няма друга такава напаст като българина, по - зле сте и от циганите, дето има една дума. Срам ме хваща всеки път да чета как някой плюе, ругае и излива цялата си завист. Комлексарчета жалки.

Berrba
26.07.2009 19:23

Само - БЕРБА- КОЛКОТО И ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ ТОЙ СИ Е НАШ *devil*

vick22
26.07.2009 19:07

то срещу китайци и баба може *smile*

RangerSS
26.07.2009 18:46

Само така Берба !!! Още голове и подобна игра и в национала !

zenith359
26.07.2009 18:44

абе вие чувате ли се какво говорите бе??! *wink* всички дето ми говорят на "нашият отбор челси, ливерпул и тн", ще ви бием на 9-ти, имаме по-силен отбор, история.... *joking* аре стегнете се малко и не се излагайте, защото никакви фенове на челси и тн не сте! та сигурно повече от половината от вас дори на се били на ма4 на челси (освен на този с левски в бг) та тези хора сиг не знаят и каде точно се намира България, вие говорите като че ли сте едни от тях жалкоо е!! и подкрепяйте бербатов...келеши!

LokoPower
26.07.2009 18:24

Може да не съм фен на Юнайтед НО ПОЖЕЛАВАМ ВСЕ ТАКИВА УСПЕХИ ДА ИМА БЕРБО и още много голове *wink*

villitu
26.07.2009 18:22

Абе кво се карате нз,ако Л'пул,Челси Барселона беше победил с такъв резултат нямаше да дрънкате *stop* А много ясно,че ще се радваме все пак сме им фенове *devil*

bigred81
26.07.2009 18:21

gocktherock то до преди 5 години никои небеше 4увал 4е освен на клубния им стадион има фенове на 4елси.... и сега изведнъж се навъдиха толкова много ,,верни ,, фенове. нещо подобно ще се полу4и и с Ман Сити и гледаите само как ще запо4нат да се пишат коментари от рода ,,само Ман Сити,, и ,, Ман Сити шампион,, те така пишат децата и комплексарите де

*joking*

gocktherock
26.07.2009 18:12

Към тия "големите" от Челси. Отборчето ви съществува от 5 сезона като по-сериозен противник. Имахте Мауриньо играехте добре и ни биехте. Сега го нямате и не мисля, че ще направите нещо срещу нас. Ще ви видим *smile*

Svenito
26.07.2009 18:01

Gheorghe_Hagi за Разлика от теб аз гледах мача и видх а и знам че Бербатов е Извънземен.Радвам се че е Българин за разлика от теб,
Турчино аре ходи си пиши в турския Winner.Сигурно когато Турция или Русия победи ти се радваш по-вече от колкото за България.
P.S Нищо против Турците нямам !
А иначе Манчо им бяха невероятни особенно Берба,Нани,Гигс и Евра

Madoto_1
26.07.2009 17:56

Гуан.. не са мерило за Юнайтед , бих казал , че победа с 8:2 ( допуснати 2 гола ) е срамно , много срамно !!! Такаче недейте се кефете толкова , като излезне Челси , Ливърпул или Арсенал срещу Юнайтед , ще се насерете всички !!!

mrkamenica
26.07.2009 17:44

Опитайте се да играете с някой отбор с класа, а не с измислени отбори. Вижте ЧЕЛСИ бият наред ама ИНТЕР, МИЛАН и винаги ще сме №1. Ше ви видим на 9-ти, колко сте силни.

silvi91
26.07.2009 17:37

Браво на Бербатов и компания *thumb_up* , пожелавам им много успехи и само така да ни радват *wink* , независи дали е контрола или не *smile* , а пък ти Gheorghe_Hagi тъп ли си какъф си ?!? Колко завист и злоба има в теб не е истина *sick* ...

shark2009
26.07.2009 17:23

Яд ме е ,че не съм гледал мача ужас направо. Берба шампион оле гола му го видях ама искам да видя и асистенцийте !

angel_hi
26.07.2009 17:19

Всяка победа и вкаран гол от Бербо е наша радост и няма значение в контрола или мач за купата или първенството

boxer7878
26.07.2009 17:17

Абе кво ви стана е?????Кво се радвате все едно спе4елихте финал за кеш.тцтцтцтцтц

Anaxagoras
26.07.2009 17:15

Беше удоволствие да гледам играта на Бербо.

angel_hi
26.07.2009 17:15

Браво на Бербо хайде оплювайте го сега и Манчо отново ще е шампион на Англия няма да има изненади

Cris_7
26.07.2009 17:10

Гледах мача ! Бербо беше страхотен ! Даваше пасове , вкара и гол , направо *thumb_up*

Gheorghe_Hagi
26.07.2009 17:09

браво бихте най-добрите в света Гуанжу във финала на световната суперкупа и станахте световен шампион и спечелихта купата на моята тоалетна!!! чАК Извънземен Баркуков хахахахахахахах вие сте изкукали ве!!!

zhivkot
26.07.2009 17:05

Страхотен Бербатов. Участваше във всяка атака и имаше "пръст" във всеки гол на Юнайтед. Да се надяваме, че ще играе така и през сезона. Хареса ми и играта на Нани - не е толкова егоистичен играч и вече центрира доста по-добре. Даже поздрави Бербатов за Гола и го прегърна при асистенцията. А Роналдо и Тевез дори не го поглеждаха след като им е подарил асистенция. Тошич също показа добра игра. Много ми хареса мълнията на Евра от 30тина метра - жалко, че уцели гредата. Гигс беше великолепен - първият му гол беше страхотен. Все още знае как да вкарва.

GGMU! Бока Хуниорс са следващи.

adygal
26.07.2009 17:05

Бербатов бе на ниво през всичките 60 минути, през които бе на терена, преди да бъде заменен от Дарън Гибсън. Грешките му бяха не повече от 4-5, а пасовете му бяха атрактивни и ефикасни, като на няколко пъти извеждащите му подавания не бяха оползотворени от колегите му. Елегантния мотор на Ман Юн - това беше днес Бербатов, въпреки слабата класа, демонстрирана от китайските домакини. Много хора ще кажат, че в Англия и Европа ще играе срещу много по-класни противници, но все пак това е коментар за представянето му в този мач. Успех и късмет на Берба, както и на всички вас!!!

boxer7878
26.07.2009 17:03

КОЙ РАЗБИХА ?????????? ЕЕЕЕ браво на манутд

villitu
26.07.2009 17:02

8:2 Велики смее бее *joking* Бебро с 3 асистенции и 1 гол а Гигс с хетрик *wink*

Hella
26.07.2009 17:01

8:2 е крайният резултат *wink* Голямо голово шоу се получи, браво *party* GGMU!