Гаджев отхвърли оферта на Виктория Пилзен

11:27
Гаджев отхвърли оферта на Виктория Пилзен
Националът Владимир Гаджев е отхвърлил оферта от чешкия шампион Виктория Пилзен, твърди "Тема Спорт". Полузащитникът все още е без отбор, след като не поднови договора си с Левски след края на миналия сезон. Очаква се обаче до дни той да приеме предложение на чуждестранен клуб.

Чехите са давали заплата от малко над 15 000 евро на халфа, но той ги е отрязал. Причината е, че вече е в напреднали преговори с други отбори. И преговорите са пред финализиране. Той има оферти от три държави, като е най-вероятно да продължи кариерата си в Турция или Русия.

Гаджев бе подканен и от националния селекционер Ивайло Петев да си намери отбор, или в противен случай няма да попадне в списъка му за предстоящите евроквалификации с Норвегия и Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wengerout
04.08.2015 22:00

Да не говорим,че Гаджев не е Роналдо,за да го третират като Бог и в нито една от двете страни няма да получава кой знае колко пари и няма да играе в кой знае какъв отбор,че да си живее живота.Няма да води свръх луксозен живот.
А и при чехите ще има по-сериозни шансове за Европа,отколкото при някой турски отбор.
Ето ти още причини защо Чехия.
Както и да е,това не е мое решение,нито пък ме интересува къде ще играе той.Аз казах защо аз бих избрал друга държава,а ти ми викаш,че било невероятна глупост,да съм излязъл от джунглата и да се цивилизовам...

wengerout
04.08.2015 21:54

Просто явното ти невежество отново се показа.Мисълта ми беше за страни,в които религията е ислям.Ако знаеш какво е шериат например,ще знаеш,че всички мюсюлмански страни се водят по тези закони.Някой повече-като Саудитска Арабия,където е теокрация,ако знаеш и това какво означава.Лесно можеш да се поинтересуваш и да ги намериш в Гугъл.Някъде е по-малко,каквато е Турция безспорно.Турция е република,но си остава мюсюлманска страна.Да не говорим,че Реджеб Ердоган е по-ляво настроен,тоест,а не толкова демократически,както техният герой Ататюрк.Тоест Ердоган е по-консервативен и политиката,водена от него е такава.Като гледаш Дубай толкова лъскав да не мислиш,че е рай за живот там не мога да разбера?Щял да живее като цар.В такива страни разбиранията не са европейски,за да приемат твоите виждания за хубав живот.Културите се различават също.Алкохолът в повечето страни е забранен,в Турция не е,но пак не като в Европа.
Освен това през тази страна минават всички бойци от ИДИЛ,виждаш какво става и там.Наскоро започнаха и война срещу тях.Като цяло това не е европейска страна с европейски ценности и разкрепостени жители.Не знам твоята глава какво се опитва да ми каже с това да не си мисля,че са Африкански пустини.Колкото и да не го вярваш, животът в Европа и в такива страни се различава коренно.Ако мислиш,че едни пари могат да цивилизоват някой,жестоко се лъжеш.
И също,ако си мислиш,че населеното място няма никакво значение пак си в грешка.Има доста примери и то в Европа,да не говорим за други страни,в които играчите избират даден отбор пред друг и заради градовете.
Най-пресен пример е Чех,който отиде в Арсенал,защото сигурно само те са го искали и само там може да игра,щото няма качества за други отбори...
А да те питам и какво се случи с играчите на Фенербахче като се прибираха от гостуване?
Има много повече негативи от едно пребиваване в Турция,отколкото в Чехия.И ако вземаш 7,8 хиляди в Чехия и 15 в Турция изобщо не си струва.И 7 хилки са достатъчни
То в Англия има региони,в които футболистите не изгарят от желание да играят,камоли в Турция.
Но след като като кон с похлупаци,аз не мога да ти помогна.Ти виждаш това,което искаш.2 плюс 2 е 4 за теб и отказваш да приемеш,че и 3 плюс 1 също прави 4.

wengerout
04.08.2015 21:10

И двамата просто сте адски заблудени,а този дънхил дори ме заплашва на лично,голям бияч ще излезе.
Феноменче,аз изказах мнение.Не бих отишъл да живея в такава държава,а ти ме нападаш.Това е лично мое мнение и казах защо,не ме интересува нищо друго.Смешно било,че съм щял да слушам ходжи и да уча турски.Кое му е смешното?Турция не е курортна държава.Не знам ти къде си ходил и дали си излизал от България и няма да говоря за това,както ти си позволяваш без да ме познаваш.Но Турция е много развита и лъскава в европейската си част,а тази част е 3 процента от цялата държава.
Второ кой какво предпочита няма значение,защото аз изказах мое мнение.Не съм казал,че всичките хора ще изберат Чехия пред Турция,за да ми се правиш на интересен.
Трето искам да те попитам-ти някога ходил ли си в тези две държави и излизал ли си от България,че на мен да ми викаш "неизлязАл" селянин,на всичкото отгоре и грешно написано.
И как по-точно реши,че нямам акъл след като съм си написал МОЕТО мнение,казвам го за хиляден път,защото явно не можеш да го разбереш??

El_Fenomeno_9
04.08.2015 15:13

Не мислете че Гаджев е толкова тъп , сигурно си е дал сметка че ще е резерва там и за това не отива , а тва за език и фланелките е нееевероятнааа глупост , толкова чужденци има по Турция да не би да знаят турски все едно негрите в А група да знаят български .. Фланелката не е национална така че не виждам чак такъв проблем , цивилизовайте се малко и излезте от джунглата .. И аз не харесвам турците , просто са ми безразлични тва не значи че трябва да ги мразя и нападам ...

El_Fenomeno_9
04.08.2015 18:22

Пърео казах че не ги харесвам , второ нямаш предстаеа какъв живот живеят футболистите там , тва дет го имаш като представа важи за обикновените бедни хора , няма смисъл да си чешем пръстите повече то си личи че няма смисъл

wengerout
04.08.2015 16:25

Ами върви да живееш там,бе.Какво да се цивилизовам?Това си е лично мое мнение и ако не ти харесва,това си е твой проблем,не мой.Аз не бих искал да живея в страна,където се говори турски,има само джамии,всеки ден ще трябва да ги слушам като се молят,заобиколен съм от забулени жени,не всички са така в Турция,но все пак е мюсюлманска страна и черни кюрди с мустаци.А това за езика си е така.Колкото и да е трябва да започнеш да учиш думички на езика в страната,която играеш,нямаш избор. Не говоря само за Турция,а за всяка мюсюлманска страна.Аз не бих живял на такова място.За ваканция да,но нищо повече.

crazy_rabbit
04.08.2015 16:24

Сори ама... Гаджев Е тъп...

wengerout
04.08.2015 14:32

И според мен е глупаво,ако ще ходи в Турция.Аз примерно ако имам такъв избор,никога не бих играл в Турция,да трябва да го уча този език и да трябва да нося тениска с турското знаме на гърдите си,те май техните тениски повечето го имат.
А и Чехия е една много хубава страна,много по-добре е от Русия.В Русия има няколко града само,а останалите са по-назад и от нас,да не говорим,че някъде нямат и канализация,течаща вода и ток.

Dunhill1893
04.08.2015 20:39

Ей катил не обръщай футбола в битка на знамената! Всеки следва парите, а в турския футбол те са достатъчно, за да облечеш фланелката на който и да било турски отбор! Но с твоето мислене и тъпотия, само го каза! ТИ нямаш такъв избор... а и никога няма да го имаш!

cheman
04.08.2015 11:38

ако е истина това, доста глупаво решение според мен

crazy_rabbit
04.08.2015 14:20

Най-малкото Пилзен на 90% ще играят в групите на ЛЕ минимум...