Наказват ЦСКА с един мач лишаване от домакинство

10:52
Наказват ЦСКА с един мач лишаване от домакинство
ЦСКА най-вероятно ще бъде наказан с един мач лишаване от домакинство заради изстъпленията на феновете в края контролата с Ашдод (0:1), довела до прекратяване на двубоя. Това съобщиха пред „Меридиан Мач" от Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС.

Това означава, че „армейците" няма да играят на своя стадион в първия си двубой от югозападната „В" група срещу Струмска слава. От комисията обясниха, че не е задължително инцидентите от срещата да са описани от съдията Людмил Павлов или делегата, а те могат да се самосезират. Единственото изискване е конролата да бъде официална.

По-страшно е обаче положението при второ подобно провинение на „червените" фенове. Стигне ли се до нахлуване на запалянковци с последствия, то това ще означава изхвърляне на ЦСКА от „В" група.


Освен лишаването от домакинство „армейците" ще бъдат глобени от БФС заради изстъпленията на контролата с Ашдод. От цялата суматоха без санкция ще се измъкнат само играчите на израелския тим, въпреки безумните балтии по време на срещата, довели до три червени картона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcdunavruse
04.08.2015 16:16

ЦСКА и да не е домакин, винаги се чувства като домакин! *smile* *wink*

AC_Milan_92_45
04.08.2015 14:56

Ухахаха, как може бе, лишавате ги от едно вандалство по-малко, паплач

futbolista_rs
04.08.2015 11:09

Докато няма поименни глоби от рода на минимум 1000лв на провинил се фен, бг футбола ще е така!