Роджърс хвали новите попълнения на Ливърпул

15:31
Роджърс хвали новите попълнения на Ливърпул
Мениджърът Брендън Роджърс изрази удовлетворението си от предсезонната подготовка на  Ливърпул, който през този уикенд стартира дългия поход към челото на Висшата лига. Той остана доволен от играта на новите попълнения и най-вече на Кристиан Бентеке, който вкара фамозен гол при победата с 2:1 над Суиндън в контрола.

"Кристиан вкара страхотен гол и няма значение, че го направи в контрола, а не в мач от първенството или за купата. Той е доста едър и тежък нападател, който обаче продължава да демонстрира чудесна техника. Цялата игра на Кристиан ме удовлетворява. И не само неговата, защото и другите момчета играха добре. Те имаха нужда от игрови минути и ги получиха, с което подготовката ни приключи", каза той.

Относно другото скъпо попълнение в атака Роберто Фирмино, Роджърс заяви: "Вижда се неговата класа. Той е доста интелигентен с топка в крака, има прекрасна техника и разполага с умението да се придвижва бързо в предни позиции, да бележи голове".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Proud__Scouser
03.08.2015 17:59

Аз все още съм зад БР и вярвам в него. Това лято той успя да вземе всички играчи които искаше + това направи реформи в треньорското ръководство по свой вкус. Смятам , че този сезон вече няма никакво оправдание и ако се провалим трябва сам да си подаде оставката. Надявам се , че няма да се стигне до там , ще видим... Колкото до новите попълнения : всички изглеждат доста добри футболисти

Милнър - Доказан играч , много постоянен в изявите си с много опит във ВЛ. В предсезонната подготовка изглеждаше така , все едно цял живот е бил при нас.

Клайн - Един от най - добрите на поста си във ВЛ. Може би само Иванович е по - добър от него в цялата лига. За пръв път от 2-3 сезона насам ще съм спокоен за дясната зона на защита ни. Също като Милнър в предсезонната подготовка изглеждаше солидно и вече се е вписал в отбора.

Ингс - Добър млад нападател с доста потенциал , надявам се да получава шансове защото притежава страхотни качества. Дано се наложи в отбора.

Ориги - Не беше купен това лято но все пак е нов играч. Още е доста млад , иначе си личи , че има усет за това къде да застане как да изиграе дадена ситуация , бърз е повратлив е и като цяло е доста талантлив има потенциал да стане страхотен нападател. Поне към момента обаче Ингс е по - добъра опция от него.

Богдан - Не ми хареса много в мачовете в които игра до сега , но е взет за резерва така , че няма проблем.

Гомез - Изключително талантлив младеж , които ме изненада много. След като го взехме не очаквах да е толкова добър. Очаквах да го пратим под наем някъде и да забравим за него. Представи се много силно на турнето и даде заявка за титулярното място от ляво на защитата. А само като се сетя , че той дори не е ляв бек...

Фирмино - Класен играч. Много харесвам това момче , изключителен футболист е. На пръв поглед изглежда много добър трансфер , но винаги има рискове с играчи които идват от други първенства във ВЛ примери много (Ди Мария , Маркович , Фалкао и т.н.) Дано да се впише бързо в отбора защото има голяма конкуренция за неговата позиция. С оглед на това , че се присъедини към отбора съвсем скоро а и няма опит във ВЛ очаквам да е резерва в първите 3-4 мача. Ако до тогава свикне с нивото на футбола в Англия и е готов физически очаквам да е несменяем титуляр с оглед на качествата с които разполага.

Бентеке - Един от класните нападатели в Англия. Доказан голмайстор и същински хищник. Статистиката показва , че в последните 3 сезона само Суарез , Агуеро и Перси имат повече голове от него. Без никакво съмнение това е страхотно постижение. Доста пари дадохме за него , дано да ги оправдае. Не мисля , че хората които казват , че той няма да пасне на стила ни са прави. Бентеке е е типично дърво тип Жиру. Сравнително бърз е има техника пресира добре противниците и има много силен шут. Изпълнението му от вчера казва много. Все още не е във форма и може би трябва да е резерва в първият мач. Ако се приспособи към отбор без проблем ще вкарва 15+ гола на сезон.

Dankata97
03.08.2015 17:26

Почти всички фенове очакват да паднем яко още в първите мачове и да изгонят Б.Р. но аз мисля, че ще се представим силно и ще направим добър сезон. *wink*

Kireto1232
03.08.2015 16:03

Той и миналите ги хвалеше ,докато не видя отбора да играе в ВЛ добре ,тогава ще ги хваля ... БР не сме забравили какъв си ... Още ти искаме оставката повечето *wink* !