Марто Петров получи оферта от Индия

12:59
Марто Петров получи оферта от Индия
Мартин Петров завърши кариерата си в ЦСКА през сезон 2013-2014. Или поне се смяташе, че я е завършил... Предложението от Индия може да промени това.
 
Мартин Петров има оферта да заиграе в нашумялата Индийска лига през тази есен, съобщава електронното издание на "Труд". Местното първенство е хит за кратка и добре платена работа, като известни имена печелят в залеза на кариерата си по около милион долара само за 3 месеца.

"Не съм запознат в детайли, но доколкото знам, Мартин наистина има предложение от Индия - каза Лъчезар Танев, дългогодишен агент на родната звезда. - Той вече е съдружник в моята фирма и принципно кратък ангажимент в Индия и опознаване на местния футболен пазар би трябвало да е полезен за нас. Още не сме обсъждали нищо конкретно, но опцията е факт."
 
В момента Мартин Петров живее със семейството си в Барселона и работи в местния офис на "Агенция Танев". Той е игнорирал появилата се през май идея да се завърне в Болтън във второто ниво на английския футбол. Вариантът с Индия обаче изглежда приемлив и по вкуса на бившия ни национал, който в кариерата си игра в 3 от топ 4 първенствата в света - Германия, Испания и Англия. Шампионатът в индийската Суперлига е от 3 октомври до 20 декември.
 
Сред големите имена в шоуто през този сезон ще са Зико, Марко Матераци, Роберто Карлуш и Никола Анелка (треньори), както и Симао, Елдер Пощига, Лусио, Елано и Адриан Муту (на терена).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация