Венгер: Трябва да си перфектен, за да вкараш на Чех

11:32
Венгер: Трябва да си перфектен, за да вкараш на Чех
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер засипа с похвали вратаря на тима Петер Чех, който запази мрежата си суха и бе с основен принос за победата на артилеристит" над Челси с 1:0 в мача за Къмюнити Шийлд. 33-годишният Чех, който се присъедини през това лято именно от Челси, направи редица спасявание, с които отказа нападателите на символичните гости и помогна на Венгер да запише първа победа над Жозе Моуриньо в 14 мача.
 
"Той се справи добре. Може би причината за това бе, че играчите на Челси знаеха, че трябва да направят перфектния удар, за да му вкарат гол", каза Венгер по адрес на опитния страж.
 
"Мисля, че играчите на Челси бяха и донякъде пренавити. Но Чех свърши своята работа, особено при положението на Азар."
 
Венгер добави след мача, че победата е задоволителна, но важните мачове тепърва започват и отборът трябва да играе на постоянно високо ниво.
 
"Имаме опасен старт на първенството - градски дербита с Уест Хем и Кристъл Палас, а веднага след това идва мачът с Ливърпул. Трябва да подходим на нужното ниво за тези срещи", добави Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabars
03.08.2015 22:39

Толкова ли не могат да намерят снимка на Чех, не на Оспина.

Kalimera
03.08.2015 17:14

ех тоя Венгер пак с неговите глупости,дърпа дявола за опашката,мачът им с палас е толкова мътен,там чиста мрежа не виждам

sa6etoo
03.08.2015 15:14

Аз не знам какво сте очаквали от вчерашния мач точно. Чех познава до болка всяко едно положение което Челси може да създаде и знае как да противодейства. Дори номера на Иванович да попречи на Чех да види какво ще прави Оскар не помогна.. Просто Чех знае всичко за Челси. Срещу другите отбори вече е различно и ще му е по-трудно от колкото срещу Челси.

IM_A_PLAYER
03.08.2015 15:07

Е то Челси нямаха кой знае колко много сериозни положения.

RoSKo0o0
03.08.2015 14:35

Значи Мариян Огнянов е перфектен *lol* Xaxaxa

pesholudiq
03.08.2015 14:01

чак пък .. по тази логика Чичарито е най-добрия нападател на света *lol* шегата настрана, "редица спасявания" е малко пресилено, тъй като ние имахме точно един по-сериозен удар и то беше удара на Оскар от фал.. Да е имал най-много 2-3 спасявания, щото ние повече удари нямахме.. Толкова слаба игра не съм виждал от не знам кога

wengerout
03.08.2015 13:31

Абсолютна класа е,да.Вдъхваше доста увереност вчера на защитата,но не мисля,че е с основен принос.Все пак Челси имаха едва едно положение и то Азар не уцели вратата.Другото,което беше малко по-опасно беше прекият свободен удар.Останалите намеси на Чех бяха просто рутинни за вратар от неговата класа.

Proud__Scouser
03.08.2015 12:25

Арсенал удариха джакпота с привличането на Чех. *smile*