Тотнъм намери нападател, Питър Крауч става \"шпора\"

13:06
Тотнъм намери нападател, Питър Крауч става \"шпора\"
Нападателят на Портсмут Питър Крауч е сигурно ново попълнение на Тотнъм.

"Шпорите" ще платят 10 милиона паунда на Помпи за дългуча, а седмичната заплата на Крауч ще бъде 70 хиляди паунда.

Интерес към футболиста проявяваха още Фулъм, Съндърланд и дори Милан. В крайна сметка обаче, желанието на Тотнъм бързо да си осигури добър нападател и изгодните условия, които тимът на Хари Реднап е предложил, са накарали Питър да поеме към "Уайт Харт Лейн".

"Разочарован съм, че Питър си тръгва. От финансова гледна точка просто трябваше да приемем офертата на Тотнъм. Хората трябва да разберат, че Портсмут харчеше повече отколкото може да си позволи и това не може да продължава така. Въпреки че се очертава скоро да имаме нов собственик, новите ни играчи ще бъдат доста по-евтини в сравнение с тези, които клубът привличаше в миналото", сподели мениджърът на Портсмут Пол Харт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
27.07.2009 02:21

Добро попълнение за "шпорите". Така и не ми стана ясно защо Рафа се лиши от нападател, който дава толкова опции в атака и отгоре на всичко е англичанин ( с оглед на влизащото в сила правило 6+5).

Cris_7
26.07.2009 15:02

Да отива в по-голям отбор от Помпи *wink*

beto
26.07.2009 14:39

Да началото ще бъде трудно, но по време на зимният трансферен прозорец и при наличието на новите богати собственици "Помпи" ще вземе необходимото и ще се спаси. *smile*

nino6
26.07.2009 14:27

За съжаление другата година Помпи е пътник към Чемпиъншип *stop*