Трансферен часовник (26 юли)

09:58
Трансферен часовник (26 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



19:32 часа: Джон Тери обяви, че твърдо остава в Челси и през следващия сезон. По този начин капитанът на "сините" сложи край на спекулациите за трансфер в Манчестър Сити.


19:12 часа: Няколко основни футболисти ще напуснат Нюкасъл след изпадането на "свраките" в Чемпиъншип. Тимът вече се раздели със звездата си Майкъл Оуен, който премина в Манчестър Юнайтед. На път да го последва е и друг нападател на отбора – Обафеми Мартинс.


18:47 часа: Фернандо Мориентес ще стане играч на Олимпик Марсилия утре. Нападателят пристига в града в понеделник сутринта, след което ще подпише контракт с марсилци за една плюс една година.


18:12 часа: От Арсенал отправиха оферта за холандския нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар, съобщава пресата на Острова.


17:42 часа: Голямата звезда на италианския елитен Катания Джузепе Маскара призна, че би напуснал клуба само ако получи предложение от някой топ отбор.


17:14 часа: Защитникът на Интер Дъглас Майкон все още не е взел окончателно решение дали да остане в Интер. Цяло лято имаше спекулации, че бразилецът ще премине в Реал Мадрид, Челси или друг клуб.


16:47 часа: Голмайсторът на Лига 1 Андре-Пиер Жиняк заяви, че остава в Тулуза и през следващия сезон. Нападателят бе силно желан от Лион, но президентът на "виолетовите" не го пусна.


16:22 часа: Египетският нападател Мидо е на път да напусне изпадналия в Чемпиъншип Мидълзбро.


16:02 часа: Аржентинският нападател Хулио Крус ще играе в италианския Рома през следващия сезон, съобщават местните медии.


15:37 часа: Спортният директор на Ювентус Алесио Секо обяви, че гранда от Торино не е получавал оферта за нападателя Давид Трезеге.


15:16 часа: Германският шампион Волфсбург ще продаде защитника си Рикардо Коща на испанския футболен клуб Сарагоса.


14:49 часа: Дейвид Бекъм отново ще играе под наем в Милан.


14:34 часа: Манчестър Юнайтед иска да привлече Давид Силва от Валенсия, пише "Спорт".


14:11 часа: Андрей Воронин може да бъде включен в сделката между Ливърпул и Рома за Алберто Акуилани.


13:35 часа: "Мирър" твърди, че бранителят на Арсенал Коло Туре е договорил личните си условия с "гражданите" и ще получава два пъти по-висока заплата в тима на Марк Хюз.


13:07 часа: Нападателят на Портсмут Питър Крауч е сигурно ново попълнение на Тотнъм.
"Шпорите" ще платят 10 милиона паунда на Помпи за дългуча, а седмичната заплата на Крауч ще бъде 70 хиляди паунда.



12:53 часа: Манчестър Юнайтед смята сериозно да инвестира в младия си талант Федерико Македа. Нападателят ще получи предложение за нов договор с по-добри финансови условия.


12:24 часа: Ръководството на Ливърпул е поставило цена от 7 милиона паунда на италианския си защитник Андреа Досена, който е спряган за трансфер в Наполи.


11:56 часа: Въпрос на време е Франк Рибери да заиграе в Реал Мадрид, смята халфът на Байерн Мюнхен от близкото минало Щефан Ефенберг.


11:37 часа: Монако ще привлече халфа на Сток Сити Сей Олофинджана, съобщава "L\'Equipe". Трансферът ще стане факт до няколко дни и ще бъде на стойност 2,8 милиона евро. Контрактът на нигериеца с "монегаските" ще е за три години.


11:18 часа: Евертън стигна до споразумение с Тотнъм за трансфера на Алън Хътън. Сумата, която шефовете на "карамелите" ще дадат е 7 милиона лири.


10:55 часа: Съндърланд е готов да даде рекордна за историята на клуба сума от 15 милиона лири за нападателя на Тотнъм Дарън Бент.


10:34 часа: Френският халф на Интер Патрик Виера може до края на седмицата да облече екипа на английския Тотнъм, пише "Мирър".


10:11 часа: Популярната максима гласи, че това, което не става с пари, става с много пари. Явно на този принцип са решили да заложат в Тотнъм, за да доведат на "Уайт Харт Лейн" Клаас Ян Хунтелаар.


09:44 часа: Нападателят на Челси Саломон Калу е трансферна цел на градския съперник Арсенал, твърди "News of the World".


09:27 часа: Защитникът на Реал Мадрид Габриел Хайнце няма да отиде в Олимпик Марсилия. Трансферът пропадна, тъй като клубът и играчът не се разбраха относно заплащането му.


09:00 часа: Нападателят на Арсенал Никлас Бендтнер е поредният футболист, който попада в трансферния списък на Милан.


08:35 часа: Халфът на Реал Мадрид Даниел Парехо премина в Хетафе, съобщава "Марка". Сделката е за 3 милиона евро, но "кралския клуб" може да си го върне в следващите две години.


08:14 часа: Барселона може да преотстъпи новото си попълнение Кейрисон на френския Монако.


07:58 часа: Алесандро Росина е договорил личните си условия и във вторник ще парафира тригодишен договор със Зенит.


07:41 часа: От Дженоа потвърдиха, че остава да се уточнят само някои малки детайли, за да бъде завършена сделката за халфа на Сарагоса Алберто Сапатер.


07:20 часа: Катания договори защитника на Нюелс Олд Бойс Николас Споли, съобщава "Кориере дело Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация