Славия продава Жереми Манзоро

08:56
Славия продава Жереми Манзоро
Атакуващият халф на Славия Жереми Манзоро може да бъде продаден до дни. Французинът е желан от клуб от чужбина, който вече е излязъл с конкретно предложение. Засега от ръководството на белите не разкриват повече подробности, информира "Тема Спорт".
 
"Продължава да има интерес към Манзоро, как ще се развият нещата ще се разбере в най-скоро време. Няма отбор в България, който да не се съгласи да се раздели с играч при сериозна финансова оферта", заяви старши треньорът на белите Иван Колев.

Той се върна и към силния старт на сезона - две победи от два мача. "Не мисля за точките, за головете и класирането. Нас ни интересува как се представяме, как играем в двете фази на играта. Това са два кръга, победите нищо не означават. Получават ни се нещата в защита, но не бива да забравяме, че допуснахме много опасни ситуации пред нашата врата и с Локомотив Пловдив, и с Пирин и това можеше да промени много сериозно картината, затова трябва да помислим. На някои от постовете имаме равностойни футболисти, но на някои нямаме. Имаме проблеми в защитата, трябва и селекцията малко да се пипне, имаме си своите проблеми", споделя наставникът на столичани.

За предстоящия двубой с Черно море той каза: "Съперникът е правил селекция за евротурнирите и със сигурност ще дойде много мотивиран. 10-те отбора са с много изравнени възможности и факторът домакинства вече не играе такава роля, каквато играеше в близкото минало".

"С Венцеслав Стефанов засега се работи много лесно, няма никакви проблеми", завърши Иван Колев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rasho79
31.07.2015 22:29

Няма що и кой ще го замести?!*thumb_down*