Румънски национал близо до трансфер в Лудогорец

12:13
Румънски национал близо до трансфер в Лудогорец
Румънският национал Клаудиу Кешерю заяви, че до събота ще има яснота къде ще продължи кариерата си. Сериозен интерес към играча на Ал Гарафа имат българския Лудогорец и румънския Стяуа.

Кешерю беше продаден на катарския клуб именно от Стяуа срещу 2,4 милиона евро през февруари. Той вкара девет гола в девет мача за Ал Гарафа през пролетта, но изрази желание да напусне.

"Искам да се върна в Европа", категоричен е нападателят.

Ръководството на Стяуа вече направи опит да вземе Кешерю, но не успя да стигне до споразумение с арабите за трансферната цена на играча.

Следващите 24 часа ще бъдат решаващи за евентуална сделка.

"Да, може да премина и в Лудогорец. До събота ще знам със сигурност дали оставам в Катар, или ще се върна в Европа", каза голмайсторът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
31.07.2015 09:54

''Класните'' българчета доказват класата си в националния където ги бият Грузия, Кипър и др. с по 5-6 гола разлика.Когато младежкият ни национален стигне поне до някой турнир и там вземе, че вкара поне 2 гола тогава можете да почнете да говорите, че имаме таланти.Истинските ни таланти са в чужбина и не ги вълнува България вече.Спрете да завиждате, че Лудогорец взима имена дето поне ги знаят с добро в някоя европейска държава.Сега остава да видим като се обиграят какво ще стане.

sundza
30.07.2015 22:42

Рядко пиша с капса, ама вече не се издържа!

ivelinkata
30.07.2015 14:10

Знаех си,че следващия трансфер няма да е с българско име!

fcparma87
30.07.2015 18:18

Хаххахаах,като има испански паспорт това да не го прави испанец???Тука направо ме разсмя,не съм фен на Лудогорец,ама истината е че български таланти нямаме.Юношите ни ги думкат знайни и незнайни отбори с по 3-4 гола и сме толкова далеч,че просто може да мечтаем до 5-10 години да направим един не лош национален отбор и ние по-младите да видим едно лято като през 94-година.

Kalinho
30.07.2015 18:10

като цяло е добре да показваш, че знаеш имената на футболистите в топ отборите по света (най - вероятно с помощта на някой сайт) ама поне Барса не давай за пример защото имаха доста мачове в които играеха с цял отбор юноши израсли в школата (а и като напишеш и всички резерви е нормално да са доста чужденци). Барса имат 16 играчи с испански паспорт в отбора (поне според трансфермаркет). В Лудогорец проблема не е толкова в бройката, колкото в качеството - примерно Ангуло повече прилича на имигрант работещ в дюнерджийница,

RoSKo0o0
30.07.2015 17:26

Нали, бро? Но злобата на левскарчетата и цска-рчетата е огромна! Какво да кажем за ЦСКА, които миналия сезон в доста мачове играха само с 1 българин в титулярите? Не се изкарваше на показ. Ако искат да сме обективни, защо да не погледнат отбора на Барселона? Техните титуляри и т.н.? Колко испанци ще намерите? Щеген, Меси, Суарес, Масчерано, Неймар, Алвеш, Рафиня, Вермаелен да не са испанци? В Манчестър Юнайтед - Янузай, Де Хеа, да Силва, Мата, Ернандес, Блинд, Валенсия, Фелайни, Депай, Швайнщайгер, Шнайдерлин англичани ли са бе, професори? В Ювентус - Касарес, Погба, Мората, Йоренте, Манджукич, Дибала, Асамоа, Нето, Лихтщайнер, Кедира, Евра, Перейра - те италианци ли са бе, професори? Реал Мадрид - Навас, Варан, Пепе, Коентрао, Кроос, Бензема, Родригес, Бейл, Марсело, Каземиро, Модрич и т.н. испанци ли са бе, професори? Как така, когато Лудогорец играе с 4-ма българи титуляри е небъгларски отбор, а когато един Реал и Барса играят с по 4-ма испанци титуляри са испански отбори? Много интересно!

persie1992
30.07.2015 17:01

В лудогорец в момента има 6-7 българи не знам какво бучат толкова като погледнете Арсенал, Манчестър Юнайтед и те имат по толкова англичани, Левски и ЦСКА също се бъкат с чужденци и точно техните комисионни ги доведоха до тук.

simon_66
30.07.2015 14:24

Е кой да е този проспериращ български футболист, който да играе в Лудогорец ми кажи.. Романов не искаше, Венци Христов също и още се спекулираше, така че да не продължавам. Взеха доста играчи, но така и няма качествен нападател, а Кешеру е такъв. Адски постоянен, повече и от Безяк, опитен на 28 години, и доста добре сложен физически. Ако реално избере Лудогорец съм почти сигурен, че заради правилото за футболист под 21 години титуляр, Лудогорец ще променят малко схемата и ще разчитат напред може би на 2 нападателя в лицето на Чунчуков и Кешеру. Опция е да бъде налаган и Александър Василев, който е на 20 години и загатва,че има качества. Интересно ми е как ще изглежда Лудогорец след 1-2 месеца, когато се избистри вече стартовата единадесеторка. Няма как вече Рибейро да се оплаква от малък брой налични играчи.Жалко за Мишо Александров, че ще го изяде и ще бъде затирен в немилост..