"Bild" праща Бербатов във Вердер Бремен

14:52
"Bild" праща Бербатов във Вердер Бремен
Димитър Бербатов е първи в списъка с трансферни желания на Вердер Бремен, съобщава "Bild".

Авторитетната немска медия твърди, че Берба ще бъде взет, за да запълни празнината от напускането на Франко Ди Санто, който наскоро подписа с Шалке 04.

Шефовете на Вердер вече са обмисляли един вариант, но са се отказали от сделката. Те са смятали да върнат бившия си играч Клаудио Писаро, който също като Бербо е свободен агент. Перуанецът, който след два месеца навършва 37 години, обаче често се контузва и е бил пренебрегнат, така че или ще се върне в родината си, или ще спре с футбола.

Както е известно, Бербатов е свързван още с трансфер в Астън Вила, както и в някой от грандовете в турската Суперлига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Magnetic95
29.07.2015 18:12

Бербо ше става бременски музикант.. *joking**joking* Успех, Митак, където и да отидеш.. *smile*

miro211
29.07.2015 16:21

Е те това ако не е сапунка...! Вече, не помня кой ли отбор, не желаеш супер футбалера Дииимииитъъър Беербаааатооооов. То не беше Аякс, Интер, Олимпиакос, Бурсаспор, Бешикташ и много други, сега и Вердер. Уважавах Бербатов, но по този начин си "бие" по авторитета. Големите футболисти съобщават за подписването, а не за евентуално преминаване в даден клуб.

manutd_forlife
31.07.2015 08:59

94 е причината за лошото състояние на футбола ни днес според мене. Но за голям футбол или не, Берба ни е карал да се гордеем през цялото време и аз лично се надявам да отиде в най-силния отбор възможно, ако не нещо, то поне да мотивира младите и след години да гледаме стил наподобяващ този на Бербатов.*beer*

miro211
30.07.2015 20:40

Понеже сме фенове на едни отбори, ще бъда малко по- колегиален. Аз НЕ оспорвам качествата на Бербатов, НЕ оспорвам, че е един от най- известните българи. Ако си, чел какво съм писал, за Бербатов, щеше да си наясно, че ни най- малко омаловажавам, постигнатото от него. Просто казвам, че възрастта на Бебатов, за ГОЛЯМ футбол отмина (ако не знаеш на всеки отминава) и ние трябва да УВАЖАВАМЕ постигнатото, но да живеем ДНЕС и да гледаме напред . Няма смисъл, да се връщаме '94, защото от това връщане, сега ми се повръща , от някои "златни" момчета.

manutd_forlife
30.07.2015 18:52

Това не е да си пристрастен, а да кажеш какво е реално. Все едно други малки страни с по 1-2 спортни страни не правят същото. Държиш се все едно това е проблем и трябва да бъде премахнато, ама в същото време хора като тебе се оплаквате, че няма развитие в школите, нямаме звезди, но ето ти един Бербатов. Нима ще отречеш, че е футболист известен в цяла Европа? Как да знаем, че няма така да говориш и за младото поколение когато пробият в Европа. Еми на хора като мене ми е интересно за Бербатов, смятам го за нормално, не е все едно сме Англия или Испания. Според тебе моето е бля-бля, защото или не можеш да го осъзнаеш или не можеш да го приемеш, но каквото и да е, повечето хора биха се съгласили с мене на тази тема. И щом искаш второ, ето ти го и е много просто и се повтаря всеки път. Щом не те интересува нещо не се занимавай с него, не разваляй кефа на останалите или не умаловажавай постигнатото от някой. И ако ще напишеш същия коментар като преди, направо си го спести, защото е ясно, че с теб човек няма да стигне до никъде.

miro211
30.07.2015 09:07

Нямам никакво намерение да споря с пристрастени. Казал си " Първо..." но нищо с това първо не си казал само бля бля- общи приказки. Кажи кое е второто...?

manutd_forlife
30.07.2015 08:26

Викаш да мислят като пишат, но ти сам не се слушаш. Първо, футболист от нивото на Бербатов, с неговата история, ще бъде свързан със всеки отбор борещ се и с възможноста да влезне в групите поне на ЛЕ. Свързват го с тези отбор, защото агента му предлага Бербатов на тях(каквато му е работата) Очевидно ще го предложи на колкото се може повече клубове, защото, ако го предложи на 1, работата се проточи до края на трансферния прозорец и не го вземат, какво печели Берба? Просто изгубено време в което можеше да тренира и да се сработва с отбора си. Като го предложат на повече клубове, хем има по-голяма гаранция, че ще отиде в някой преди края на прозореца, хем ще наддават за него и той и агента му ще спечелят повече пари от това. Факта, че се горови повече за берба, а не за Дрогба примерно е ,защото не сме в Кот д'Ивоар. Разбери повече как стоят нещата и ги виж от друга светлина и от друга гледна точка, никога не знаеш кога ще ти излезне полезно.

miro211
29.07.2015 20:03

къде са 18- 22, къде 34. Какво искате да кажете че Бербатов може да стане отново гол майстор на ВЛ...? Или пък ще се пробва да печели златната топка. Мислете като пишете, знам че обичате Бербатов*thumb_up*

MiTaKa_D
29.07.2015 19:40

Е от къде пък го изкара, че е 37-годишен? На 34 е.*lol*

ziLonG
29.07.2015 19:10

Почти позна ,че е на 37......

miro211
29.07.2015 17:46

Е, те вестниците са набелязали, точно Бербатов. Стига глупости, той (респ. мениджъра му) "обикаля" кубовете като цветарка- дето клъвне. Най- добре според мен беше да приключи кариерата си в САЩ, но той се натиска, за голям футбол. Не е на 22, а на 37- за голям футбол вече не става! Срамота не срамота това е положението.

ApricotGarden
29.07.2015 16:45

И той държи всички вестници по света и им нарежда какво да пишат за него...срамота !

IM_A_PLAYER
29.07.2015 15:01

Вила и Бремен бяха много зле през миналия сезон, така че и който да вземе Бербатов ще е файда за някой от двата отбора.