Христо Янев: Може да вземем сериозно име

11:28
Христо Янев: Може да вземем сериозно име
Треньорът на ЦСКА Христо Янев обяви, че на този етап не очакват още нови играчи в тима. Единственият вариант е да бъде взет футболист с опит, но няма конкретни преговори, пише "Меридиан мач". Младият специалист най-вероятно говори за Емил Гъргоров и Владислав Романов, които все още са без отбори.

"Всичко може да се случи. Не очакваме никой, но ако се появи някое сериозно име, може и да го привлечем. Иначе не мисля да се разделяме с повече от наличните футболисти, ако те продължат да се влагат така на тренировките. По принцип искахме да вземем и други играчи, но едни отказаха заради финансови условия, а други имаха по-различни виждания от нашите", сподели Христо Янев.

"Това, за което футболистите трябва да се настроят е, че ще срещнем доста тежки противници. За някои това ще е нещо ново, други вече са играли в тази група. Разчитам на състезателите с опит", допълни той.

"Трябва да се контролирам и да бъда уравновесен. Допускал съм доста грешки като футболист, мислил съм си, че съм нещо повече от останалите. Сега трябва да обясня на тези играчи, че не трябва да допускат същото", обясни Янев.

Треньорът говори и за отношенията си с ръководството: "Инджов и Ганчев работят съвместно. Моят началник е Пламен Марков и аз комуникирам с него най-често."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация