Фенербахче и Шахтьор не се победиха

23:11
Фенербахче и Шахтьор не се победиха
Отборите на Фенербахче и Шахтьор Донецк не успяха да излъчат победител в първия мач помежду си от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Срещата в Истанбул завърши без голове - 0:0, като така всичко ще бъде решено в реванша в Украйна.

Срещата бе доста равностойна, като и двата отбора имаха своите шансове за гол. Гостите дори могат повече да съжаляват, че не си тръгнаха с успеха, като отправиха повече удари към противниковата врата, но без успех.

Като титуляр в състава на фенерите започна новите звезди Луиш Нани и Симон Кяер. Робин ван Перси пък влезе като смяна в 68-ата минута, но и той не успя да порази вратата на Шахтьор и сега турският тим ще трябва да търси победата в реванша или поне да стигне до голово реми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
29.07.2015 15:22

Ще е нужно време отборът да се сработи.Личат си индивидуалните качества,но също си личи,че футболистите не са играли заедно.Аз силно вярвам,че нещата ще се подредят...Украинците са много качествен отбор,първенството им започна още преди месец,като прибавим и великолепният специалист Луческо,който е там от 11 години и върши чудеса с 8те шампионски титли,купа на уефа,безброй победи над силни противници в Европа,мисля че резултата е логичен..и въпреки всичко Фенерите ще продължат*beer**ball*