Пеев: И за едно полувреме мога да вкарам 3 гола

10:06
Пеев: И за едно полувреме мога да вкарам 3 гола
"Не попаднах в титулярния състав, тъй като имах проблем с мускула на прасеца. Обсъдихме ситуацията. Нямам нищо против да съм резерва. Момчетата добре се справяха. Аз и за едно полувреме мога да вкарам 3 гола. Надявам се следващия път да се получи." Така с широка усмивка накрая коментира мача срещу Рубин българската легенда на Амкар Перм Георги Пеев, цитиран от "24 часа".

В среща от II кръг на руското първенство тимът на 36-годишния халф победи с 2:0 в Казан. Пеев се появи на терена в 60-ата мин. След като пропусна едно положение за гол, той оформи крайния резултат от дузпа в продължението на двубоя. Победата бе първа в кампанията за Амкар, в чийто състав 90 мин бе националът Петър Занев. За Рубин не игра възстановяващият се от травма Благо Георгиев.

Националът Ивелин Попов пък отново бе похвален от руските медии за представянето си с екипа на Спартак. Московчани спечелиха с 1:0 срещу домакините от Краснодар. Комбинацията за попадението на Мовсисян започна от Попов. Той бе сменен малко преди края.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация