"Няма да е краят на света, ако Гуардиола напусне Байерн"

22:28
"Няма да е краят на света, ако Гуардиола напусне Байерн"
Председателят на Управителния съвет на шампиона на Германия по футбол Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге подчерта, че в клуба са доволни от работата на старши треньора Хосеп Гуардиола.

Вчера се появи информация, че испанският треньор е съгласувал условията си на договора с английския Манчестър Сити. Договорът на Гуардиола с Байерн изтича през 2016 година и досега не е подновен.

"Ние сме много доволни от сътрудничеството с Гуардиола, каза Карл-Хайнц Румениге. Той върши мащабна работа в нашия клуб. Ако той иска да остане, това ще бъде добре. Ако Хосеп си тръгне, това няма да е краят на света".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx_
28.07.2015 22:43

отдавна е ясно 4е от следва6тото лято идва Клоп

Uigtfri
27.07.2015 23:50

Всички мразят Пеп, защото е най-добрият в своята професия. Колкото и на някои да не им се иска да е вярно, това са фактите.

Brezov25
28.07.2015 13:31

*joking**lol**joking**joking**joking*

Uigtfri
28.07.2015 02:55

Смешният преводач не е и сред топ 5 на най-добрите треньори в света. Плюс това "тоя каталунец" го мачка с 6:2 в двубоите помежду им, а освен това Моуриньо бе игнориран от сър Алекс за сметка на жалкия Маус (кой е изобщо Маус?) при избора си за свой наследник. И Фърги го пренебрегна главно, за да ни спести на нас, привържениците на Юнайтед, гледката как любимият ни отбор паркира автобуса с/у някой по-силен противник. Честно да ти кажа предпочитам да паднем с 0:4, 0:5, 1:5 с атакуваща и смела игра, отколкото да разчитаме на откъслечни контри и накрая да бием с някой случаен гол. Определено съм сигурен, че и на теб не ти допада подобен стил на игра. El_Fenomeno_9, не знам за какъв изящен стил пишеш, но знам едно - баварците в момента играят доста по-атрактивен футбол отколкото по времето на Хайнкес. Освен това Германия спечели СП2014 точно, благодарение на "страховити тактически замисли" на Пеп, които той внедри в Байерн. Давам ти и пример - на финала германците владееха топката в цели 64% от времето срещу Аржентина, която по принцип също е отбор, който се стреми да притежава кълбото в максимално дълго време, тим, който прилага изключително висока преса. И именно поради факта, че Германия измори съперника си с тези постоянни разигравания на топката, Аржентина нямаха сили да играят в продълженията и закономерно допуснаха гол, който се оказа и решаващ. Просто Германия не позволиха на гаучосите да пипнат топката от 60-ата минута нататък и логично спечелиха купата, за чийто успех Гуардиола има немалка заслуга.

DuFkaTa
28.07.2015 01:52

Най добрия съвременен тренер е Жозе, а тоя Гуардиола не може да му стъпи и на малия пръст. И честно предпочитам 1000 пъти нашата легенда Гигс пред тоя каталунец. Вярно че спечели требъл, но и Луис Енрике спечели, кво ша ми кажеш, че и Луис Енрике е един от най добрите тренери ли? Я ставай и са махай !!!

El_Fenomeno_9
28.07.2015 01:37

Не , всички мразят Пеп , защото от един отбор машина за футбол и победи , не остана нито едното , нито другото ... Освен че тотално провали един изящен стил на игра , той наруши всякаква химия в Байерн , погледни колко са заблудени германците , че дори Германия на световното тръгна да играе с неговите страховити тактически замисли докато почти не дойде краха срещу Алжир и след това срещу Франция се върнаха към немския стил и не им дадоха никакъв шанс ... Освен всичко друго , той руши и БЪДЕЩЕТО на Байерн , ако си толкова влюбен в него , можеш да си сложиш една негова снимка в рамка и да му се любуваш , но чак и поеми да пишеш тука за него

Uigtfri
27.07.2015 23:46

Само се надявам Пеп да НЕ ходи в $ити. Може би това са били поредните глупости на медиите и все си мисля, че ако напусне Байерн през 2016, което е доста вероятно, ще оглави испанския национален отбор. Все пак Дел Боске приключва след Европейското и има немалка вероятност точно Гуардиола да стане селекционер на Испания, заменяйки Дел Боске.

Но аз лично тайно се надявам Пеп да поеме Юнайтед през 2017 г. (заявявал е, че с удоволствие би водил отбора някой ден), което ще бъде фантастично, но за съжаление вероятно Гигс ще е човека, който ще наследи Ван Гаал - нещо не чак толкова лошо като идея на ръководството ни.

El_Fenomeno_9
27.07.2015 23:38

Всъщност ще е края ... Ще е края на един УЖАСЕН СВЯТ ... Ако някога съм си мислил , че няма нищо по - жалко и вредно за един отбор от пионка и безгласник за треньор , ето че има , някой който не се съобразява с нищо и има уникалния талант да руши

Captain_Vidic
27.07.2015 23:18

Юве няма конкуренция, няма тежка програма за тях, от тези мачове максимум 1 равенство да допуснат *smile*