Чичарито се завърна в Юнайтед

19:20
Чичарито се завърна в Юнайтед
Хавиер Ернандес се присъедини към Манчестър Юнайтед по време на предсезонното турне на "червените дяволи" в САЩ. Мексиканският национал пропусна голяма част от подготовката на английския отбор заради контузия, но сега е на разположение на клубния мениджър Луис ван Гаал.

През миналия сезон 27-годишният голмайстор беше преотстъпен в Реал (Мадрид), но "белите" не се възползваха от опцията да купят Ернандес.

"Чичарито е тук", заяви Ван Гаал след победата на Юнайтед с 3:1 срещу Барселона в приятелски мач, игран в Санта Клара.

Холандецът не знае защо Анхел ди Мария не е в лагера на "червените дяволи". Аржентинският национал трябваше да пристигне в САЩ заедно с Ернандес и Маркос Рохо.
"Чух, че Ди Мария не е в самолета и не знам нищо. Маркос Рохо също не е бил в самолета, но той има проблеми с документите. Това знам. Но за Ди Мария - не знам защо", коментира Ван Гаал.

Медиите в Англия и Франция пишат, че Анхел ди Мария е пред трансфер в Пари Сен Жермен за повече от 65 милиона евро

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dontspeak2
26.07.2015 21:31

Не е бил на самолета за САЩ понеже дестинацията му е Париж и медицински прегледи в ПСЖ... Интересно в какво ще вложат тези 65 млн. евро. Мисля си че ще се пробват да вземат Ройс или Бейл.

simon_66
26.07.2015 23:03

Мюлер брат, Мюлер е човекът, който ще пробват да привлекат *wink* Самият Лам каза, че не е сигурен дали съотборникът му ще остане в Байерн този сезон! Луис Ван Гаал адски много го харесва като футболист и няма се учудя да предложи внушителна оферта за него, която немците в крайна сметка да приемат.. Времето ще покаже!

Uigtfri
26.07.2015 19:56

Идеална резерва на Рууни. Важното е да не даваме обаче Уилсън под наем, защото само с Уаза и Грахчето няма как да я караме цял сезон. Отгоре на всичкото, за разлика от миналия сезон, сега ще играем на цели четири фронта и трима нападатели са ни достатъчни, но с двама просто ще сме като Челси от сезон 2013/14.

Amateur2014
26.07.2015 19:48

А да бе, Ван Гаал ли няма да знае защо Ди Мария не се е качил на самолета... За Рохо знае, за Ди Мария не знае... Точно, да! И един мармот... Просто не иска да казва защо, за да не стават шумотевиците още по-големи.

Иначе ще се радвам да видя Чичарито на Олд Трафърд и следващият сезон. Определено заслужава един цял сезон под ръководството на Ван Гаал и да се види как се представя. Ако не става - по живо, по здраво и кой-както.