Ван Гаал: Надявам се Де Хеа да остане

11:22
Ван Гаал: Надявам се Де Хеа да остане
"Разбира се, че се надявам Давид де Хеа да остане в отбора, но във футбола никога не се знае", призна мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал след победата над Барселона с 3:1.

Испанският страж направи много силен мач срещу шампионите на Европа и помогна за престижния успех на американска земя.

"Той имаше контузия през седмицата и не тренира, но въпреки това показа огромната си класа. Първата възможност бе за Барселона и той я спря. След това ние имахме шанс да отбележим и го използвахме. Разликата е голяма. Разбира се, че се надявам Давид де Хеа да остане в отбора, но във футбола никога не се знае", коментира Ван Гаал.

Той похвали и нападателната си двойка в тази среща. " Барселона не можа да се справи със заплахата от Депай и Рууни. Те постоянно им създаваха проблеми. Това е много важно", каза холандският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
26.07.2015 20:37

До коментар [@comment 1818880] от [@user Man7united]:

Ето заради такива фенове като теб на Де Хеа му се позволява да прави такива женски простотии. Както вече ти го написаха: като било жълти вестници, защо още не е преподписал? Защо още не е излязъл пред медиите и да каже като мъж: Тръгвам си/Оставам? А Лекето сега взима участие, може на 15.08 да репи да ходи в Реал и ни оставя с Линдегорд и Джонстън за следващият сезон. Разбира се, има и трети вариант: да трябва да купуваме на пожар нов вратар за баснословна сума. То добрите вратари вече ги обраха, така или иначе, но за малкото останали ще искат някакви страхотни цени.

Но тези неща ти как да ги помислиш!?

Amateur2014
26.07.2015 21:25

Аз не си градя мнението за Де Хеа от писанията по жълтите сайтове, приятелче. Градя си го на база това, което (не)показва Де Хеа. А това за парите и пр. просто ще го подмина с иронична усмивка. Като реши да напусне Юнайтед в края на трансферният прозорец значи няма да имаш проблеми да платим освобождаваща клауза за Облак от порядъка на 45млн. евро, така ли!? Think outside the box, mate *smile* Peace

Man7united
26.07.2015 21:16

Стига си мислил не ти се отдава, не разбирам тия добрите вратари по дърветата ли растат, че са ги обрали? Някакви хейтъри на Ман Ю сте се събрали и се правите на специалисти - тоя бил неподходящ, ония трябвяло да си ходи, много пари се пръскало, тц кои сте вие, че ще се бъркате в тези неща и не се бой аз няма как да ги помисля ,защото аз гледам положително на нещата в отбора, гради се , опитват се нови неща, възвръща се духа. МЮ е за да се подкрепя, а не да се плюе и да се недоволства, когато нещо не ви е по вкуса и естествено, че Де Хея няма да излезе пред медиите с интервю заради вас двамата, защото еди си в кой сайт като Уинър е прочел, че Реал Мадрид го искали - това няма да е професионално. Линдегорд и Джонстън са си добри вратари, ако излезете в чужбина и ги приказвате тия работи като "леке" ще ви се смеят хората, но това си го има само в България, Think outside the box *wink* Peace

Arsenal966
26.07.2015 16:45

Реал Мадрид чакат да си вземат Де Хеа за без пари,но пък ако направи слаб сезон,просто ще си продължат със Касия и Навас.Гадно ми е само за Навас,защото почти сигурно Де Хеа ще отиде в Реал следващия сезон и само защото Касия беше взет това лято,Навас ще е пътника,дори и да направи страшен сезон за Реал !

miro211
26.07.2015 19:06

Реал М да не направят слаб сезон, че тогава ще откажат Де Хеа!!!

miro211
26.07.2015 19:03

аз пък се подписвам с краката си че Де Хеа, няма да ходи никъде. Особено ако МЮ направи един силен сезон, какъвто се очаква. Аз примерно, очаквам требъл...защо не (имаме достатъчно като количество и класни футболисти) . А тогава да видим тогава....

Rezors
26.07.2015 18:20

Може да дойде в Юнайтед.

Daley_Blind
26.07.2015 15:21

До коментар [@comment 1818880] от [@user Man7united]:

Как няма да го обиждам..3 години го чакахме да направи 1 добър сезон, заради неговите грешки, загубихме титлата през 2012, бутаха му всякакви смешни голчета..И накарая направи 1 добър сезон, и реши да се цигани..Като е нямало интерес от Реал, и всичко е било измислица, защо не преподписа, или не излезе веднъж да каже, че остава например..Леке си е толкова..

Anatoli93
26.07.2015 13:12

На мен ли ми се струва или Ван Гаал много често ползва израза " в футбола никога не се знае " *lol**lol*