Гонзо: В момента изграждаме Левски

09:48
Гонзо: В момента изграждаме Левски
Спортният директор на Левски Георги Иванов коментира равенството 2:2 срещу Литекс в дербито от втория кръг на българската "А" група. Иванов сподели пред Канал 3, че е оптимист за бъдещето и продължават да се търсят нови футболисти.

"Смятам, че Левски е отбор, който в момента се изгражда. Играят доста юноши, чакаме и нови. Тези млади момчета показаха добри неща. Левски с времето ще става по-силен. Днес търсихме победата през цялото време и се опитвахме да атакуваме. Днешния мач бе много по-добър от този с Ботев Пловдив. Да ми говорите за класиране след втория кръг е малко смешно и не знам дали да се смея или да плача. Продължаваме да търсим нови играчи, но е трудно. Литекс стояха на центъра и ни изчакваха да не им вкараме трети гол, а ние бяхме с човек по-малко. Призовавам феновете за търпение. Всеки бърка. На Веселин Минев и двата картона бяха по недобър начин изкарани. Аз лично имам претенции към съдията за неотсъдена дузпа."

"Аймен Белаид има проблем с контузията от мача с Черно море. Мога да му благодаря, че влезе, за да помогне на момчетата. Разбира се, че той остава в отбора. Дори в момента да правят грешки, само по този начин ще израстват младите ни футболисти."

"На Атанас Курдов ще му бъде издадена служебна карта през следващата седмица. С Умар Диаби малко по-късно ще стане. Либан Абди все още има договор с Ризеспор. Ако успее да го прекрати, ще преговаряме", сподели Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
26.07.2015 14:21

Извинявайм се, ако това звучи като заяйждане, но Гонзо не го ли казва това вече 3 години? Колко време е нужно да се изгради 1 отбор?

Red_Manc
26.07.2015 18:58

В рамките на 3 години сменихме няколко треньора Йоканович, Мурсия, Гонзо (макар, че беше за кратко треньор) . Всеки треньор си има собствени виждания и един треньор да речем взима няколко играчи, после идва друг обаче на него не му харесват и започва да гради собствен отбор. Стойчо Стоев затова не го уволниха след провала в Бургас, за да може на чисто да изгради нов отбор.