Стоев: Въпреки проблемите ни, не трябва да се притесняваме от Литекс

19:21
Стоев: Въпреки проблемите ни, не трябва да се притесняваме от Литекс
Наставникът на Левски Стойчо Стоев разкри очакванията си за предстоящото първо домакинство за сезона срещу Литекс.

"Излизаме за положителен резултат. Това, че Литекс победиха заслужено Лудогорец не означава, че трябва да се притесняваме. Въпреки проблемите ни", заяви Стоев.

Относно наказанието си специалистът коментира: Винаги липсата на треньора се отразява, но аз имам доверие на помощниците си. Не напусках зоната целенасочено, то беше емоция, а и стадионът не беше пригоден съвсем за мач. Четвъртият съдия ме държеше за ръката и ме буташе към скамейката, което ме подразни и го избутах. Реакцията ми беше ответна на тази, която се получи от четвъртия съдия".

Треньорът призна, че ситуацията с нападателите в тима затруднява целия отбор.

"Трябва да се справяме, в момента съм принуден да използвам в атака футболисти, които не са за тези позиции. Имаме интерес към флангови футболисти, но нека видим как ще се развият разговорите с тях. Нямаме централен нападател и остротата ни се губи в един момент. Играчите, които ползвам в момента не са свикнали на тези позиции", каза Стоев.

Той призова феновете да помагат на Левски в трудните моменти, докато тече трансформацията на клуба.

"Уважавам феновете, заради това, че обичат клуба. Виждат, че в момента изпитваме трудности, заради финансови редукции на бюджета. Не сме изградили отбор все още и имаме нужда от помощта им, за да се справят момчетата във всеки мач, докато се изградим като отбор", каза Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация