Петрович: Няма специална рецепта как се играе срещу Левски

14:43
Петрович: Няма специална рецепта как се играе срещу Левски
Наставникът на Литекс Люпко Петрович е спокоен преди гостуването на оранжевите на Герена. Според сръбския треньор няма никакъв шанс възпитаниците му да вирнат носовете след отличната победа над Лудогорец преди седмица.

“ Голям отбор се става, само ако си постоянен в изявите си. За да постигнем добър резултат на Герена трябва да играем още по-добре отколкото срещу Лудогорец. Затова очаквам моите футболисти да дадат всичко, на което са способни и след двубоя, когато се изправят срещу огледалото, да си кажат честно пред самите себе си:“Направих всичко по силите си за да помогна на отбора и колегите си“. От тук нататък вече резултатът е следствие на много фактори и обстоятелства“, бяха първите думи на треньора. Той ще бъде в официалната ложа на стадион „Георги Аспарухов“ в събота вечер, тъй като изтърпява наказание от 1 мач.

Начело на Литекс при предишните си престои Люпко има доста успени мачове и положителен баланс срещу „сините“. „Специална рецепта как се играе срещу Левски няма. За да има победа нещата са ясни-добра подготовка и работа през седмицата, сплотен колектив и максимално себераздаване“, лаконичен е Петрович.

В лагера на оранжевите няма да могат да разчитат на наказания Диого Виана, вкарал красиво попадение срещу разградчани. Португалецът за съжаление бе сполетян и от малшанс на едно от заниманията и се контузи в глезена, след което претърпя успешна хирургическа интервенция при доцент Тони Георгиев в столицата.Все още от контузии се възстановяват Илия Миланов,Кирил Десподов и Александър Цветков.

„Този двубой е повече за самочувствие и увереност и не решава нищо в битката за челото в първенството.Шампион накрая ще е този отбор, който успее да бъде постоянен и в големите дербита и срещу по-скромните отбори.Това е истината“, завърши Люпко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация