Официално: Рибейро получи кредит на доверие

14:55
Официално: Рибейро получи кредит на доверие
Няма да има треньорска смяна в Лудогорец след отпадането от Милсами.

Днес ръководството на клуба излезе с официално обръщение към обществеността. Босовете на орлите твърдят, че наставникът Бруно Рибейро не носи вина за провала.

Ето какво съобщават от Лудогорец:

Лудогорци,

Любимият Ни тим отпадна от европейските клубни турнири. Отпадна още във Втория предварителен кръг, което е неприемливо за всички нас, тъй като представянето не отговаря на амбициите и инвестициите в класни играчи, и условия за работа в Клуба. За ръководството, треньорския щаб и футболистите на Лудогорец това е срамно петно, което може да бъде измито само с добро представяне на отбора в първенството и успешно завръщане в евротурнирите следващия сезон.

На всички вас, които сте разочаровани, поднасяме своите най-искрени извинения и ви обещаваме, че ще направим всичко по силите си, за да върнем доверието ви.

Ръководството на Клуба заявява категорично доверието си във футболистите и треньорския екип, начело с Бруно Рибейро. След направените анализи бяха отчетени грешки още преди назначаването на Рибейро. Новият наставник проведе изключително кратка подготовка по предварителен план, който беше в ход. Отсъствието на националните състезатели, закъснялото пристигане на новите попълнения и много други фактори доведоха до поражението от Милсами.

Отчитайки тези грешки ръководството на отбора подаде оставка късно снощи. След направен обстоен анализ днес, собствениците на отбора отхвърлиха оставката и бяха начертани целите и действията през следващите месеци.

През настоящия сезон ПФК Лудогорец ще защитава шампионската си титла и ще гради боеспособен отбор, който да се върне конкурентен в европейските клубни турнири.

Лудогорец никога не се предава и рано или късно винаги постига целите си.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mek_bacTyH
23.07.2015 01:57

...просто човека си има бетонен договор с голяма неустойка и Кирето ше си го носи на гърбо като войнишка раница!

komara92
22.07.2015 23:33

Айде 3тия кръг ги бием и изхвърча *wink*

ReDeViL666
22.07.2015 18:30

Извиненията са приети! Аз съм за напускане на Рибейро , но какво да се прави ще го търпим.
Все пак се надявам много сериозно да греша и отбора да направи голям прогрес под ръководството му. Пролича си , че не е много гъвкав в тактиките , но да видим , времето ще покаже!

sensea
22.07.2015 19:25

Прав си ! Гъвкав е ! До тук два пъти го сгънаха ...при това тактически ...с по слаби футболисти от неговите !

ded_men
22.07.2015 18:15

Това е най-доброто доказателство, че Лудогорец с честна игра не може да спечели.

RMRM7
22.07.2015 20:37

А отличната игра срещу отбори като Реал Мадрид,Ливърпул,Лацио,Валенсия,ПСВ какво доказателство е? Или са дали на Роналдо,Рамос,Модрич,Джерард,Балотели по 500 лв за да не бягат много

RoSKo0o0
22.07.2015 16:02

Аз ще помоля всички, които не подкрепят Лудогорец в лошите времена, да не викат за него и да не го подкрепят, когато побеждават и играят в Шампионска лига (дай боже). Ако отидете на техен мач в София, когато гостува голям отбор ще бъде най-голямото лицемерие. Просто казвам. Поне като говорите и вашите действия да отговарят на думите иначе тъжно.

karakoko
22.07.2015 15:37

Всички фенове които не харесват Лудогорец са приятно изненадани и стискат палци за дълга кариера на португалеца в Разград!
Миналата година като треньор португалеца има 3 победи от 17 мача...Тука вече е с три загуби от три мача.
Колко ли още ще му позволят да загуби?