Баждеков отчете повече приходи в Левски

09:10
Баждеков отчете повече приходи в Левски
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков обяви, че вече се усеща финансово стабилизиране в клуба. През новия сезон бюджетът на сините отново бе орязан. Така заплатите за първия отбор и спортно-техническия щаб са в рамките на 200 хиляди лева на месец, а тези за останалия персонал в клуба - 100 хиляди лева, информира "Тема Спорт".

"Полагат се усилия да се стабилизират нещата. Поне в тази част, която бе свързана с разходите -мисля, че бе създадена основа да се вместим в бюджета, който е определен и обезпечен. Той е планиран на базата на приходите, които се очаква да реализираме. Така че на следващия Управителен съвет, който ще е в началото или средата на месец август, ще се коментира подробно въпросът с бюджета за първия месец от сезона", посочи Баждеков пред "Ринг".

Той обяви, че клубът отчита увеличени приходи. За да станат още по-големи, шефът си пожела добро представяне от първия отбор. "Правим доста големи усилия да увеличим приходите от различни инициативи, свързани с продажбата на фенартикули и търсенето на рекламодатели. В тази посока имаме подобрение. Надяваме се да се финализират нещата и с по-големи рекламодатели, които ще ни помагат с бюджета. Много разчитаме на представянето на отбора, който да получи съответната подкрепа от привържениците ни", отчете финансистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация