Рибейро: Не изпълнихме целта си

21:10
Рибейро: Не изпълнихме целта си
"Опитахме се да дадем най-доброто от себе си, но не успяхме да изпълни нашата цел, да преминем в следващия кръг на Шампионската лига", коментира наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро след шокиращото отпадане на орлите от Шампионската лига.

В интервюто си пред "Диема Спорт" след двубоя Рибейро призна, че подготовката на тима не е преминала както трябва и шампионите не са имали достатъчно тренировки.

"Сменихме някои играчи, но въпреки това явно се чувства умора. Играхме много мачове, имаше много пътуване. Опитахме се да дадем най-доброто от себе си, играхме с двама нападателя, но не успяхме да изпълни нашата цел, да преминем в следващия кръг на Шампионската лига. Имахме малко време, трябва да работим повече тактически. Допуснахме някои грешки. Имахме повече мачове и пътувания, отколкото тренировки, а за този отбор беше важно да тренира повече", каза португалецът.

"Първата част беше много добра за нас. Не успяхме да вкараме, имахме 3-4 добри ситуации. Във втората част рискувахме, играхме с трима в защита, опитахме да вкараме гол, да влезе топката, но за съжаление не успяхме. Играчите дадоха всичко, имаха отлично поведение на терена, смятахме, че ще вкараме през второто полувреме, но не успяхме", коментира двубоя той.

"Разбира се, че искам да продължа. Работим много, трябва да продължавам, това е нашата основна цел, ще продължаваме да тренираме и да работим здраво", каза за бъдещето си Рибейро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
22.07.2015 10:17

Не мога да кажа че се радвам,но определено е заслужено прекалено много си вирнаха носът всички от Лудогорец и се помислиха за голяма работа,но най-голямата грешка беше махането на Дерменджиев така и не разбрах защо го махнаха, и сложиха някаква дружка на МОУ който си няма и на идея как стоят нещата в българския футбол.Освен нелепата смяна на мениджъра без причина най-големия проблем си остана нападателя за какво бързаха да махнат Безяк без да имат качествен заместник,така е в живота като се помислиш за бог, и ти идват всякакви шамандури на мача като Бойко Борисов, почваш да се мислиш за велик,но ето че винаги има начин живота да те свали на земята...

Mek_bacTyH
21.07.2015 23:53

...Домусчиев дотам я докара, че вместо да подкрепят българските отбори, голяма част от българите се радват на отпадането на Лудогорец!

sofascore
22.07.2015 09:26

Всички се радваме за отпадането . Всеки сън има край

sensea
21.07.2015 23:31

Дано адвоката ти е печен .....за не устойкта де......

lazera0
21.07.2015 23:27

За всичко си е виновен гела махна и 3-мата треньори, които постихнаха нещо и доведе тоя балон, също махна си добрите играчи и то без пари, взе някви манекени с прически, и ето го резултата, да му е гадно сега, още 1-2 години такива и ще зареже отбора и Лудогорец пак ще отиде да си рита по селата

Rezors
21.07.2015 21:38

Много обичам някой чуждестранен треньор,като дойде в България без изобщо да знае каква е ситуацията в страната ни, и като разбере какво е в действителност как губи всяка връзка с реалността от шока.