Трансферен часовник (25 юли)

09:26
Трансферен часовник (25 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.




19:29 часа: Фиорентина и Бенфика са постигнали съгласие за цената на Луизао и бразилският национал скоро може да стане играч на "виолетовите".


18:53 часа: Защитникът на Литекс и България Станислав Манолев осъществи мечтан трансфер в холандския гранд ПСВ Айндховен, съобщава официалният сайт на "оранжевите". Футболистът подписа 5 годишен договор, а сумата по сделката не бе обявена.


18:22 часа: Димитър Телкийски вероятно ще подпише договор с руския Амкар в понеделник, съобщи за "Гонг" треньорът на руския тим Димитър Димитров – Херо.


17:46 часа: Интер Баку се отказа от привличането на нападателя на ЦСКА Владислав Златинов. Така пропадна възможността той да се събере в един отбор с брат си Петър.


17:15 часа: Защитниците Андреа Досена и Алваро Арбелоа най-вероятно ще напуснат Ливърпул до дни. Първият е гласен за Наполи, а вторият е спряган за трансфер в Реал Мадрид.


16:43 часа: Украинският нападател Андрий Шевченко се надява да остане в Челси още една година, докато не му изтече договора с клуба.


16:14 часа: Болтън си осигури две нови попълнения за предстоящия сезон. За срок от три години на "Рийбок" днес акостираха бранителите Зат Найт от Астън Вила и Сам Рикетс от Хъл Сити.


15:50 часа: Спряганият за Черно море бразилски футболист на ЦСКА Ели Маркес няма да играе във варненския тим, предаде "Дарик радио".


15:32 часа: Щутгарт проявяват интерес и към нападателя на Реал Мадрид Алваро Негредо.


15:11 часа: Треньорът на Милан Леонардо сподели, че се надява халфът на "росонерите" Андреа Пирло да остане в миланския гранд. В последно време се изписа доста за евентуален трансфер на халфа в лондонския Челси.


14:39 часа: Президентът на Лацио Клаудио Лотито обмисля вариант да вземе под наем за един сезон българския нападател Валери Божинов.


14:08 часа: Нападателят на Нюкасъл Обафеми Мартинс е в полезрението на германския шампион Волфсбург.


13:29 часа: В Интер вече са намерили предназначение на парите, които ще вземат от трансфера на Златан Ибрахимович в Барселона. Според "Тутоспорт", нападателят на Сампдория Антонио Касано е трансферна цел на "нераздурите".


12:59 часа: Националът на Того Оуусени Лабо бе отпратен от Черно море, защото не успя да впечатли Никола Спасов. Последният призна, че десният бек от Белгия, който очакваха, няма да дойде.


12:37 часа: Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес смята да използва връзките си във Валенсия, за да доведе нападателя Давид Силва на "Анфилд".


12:13 часа: Испанският елитен Малага привлече в редиците си под наем за един сезон нападателя на италианския Дженоа Фернандо Фористиере.


11:56 часа: Гръцкият АЕК може да привлече в редиците си турския национал Уилдирай Бастюрк.


11:37 часа: Румънският гранд Стяуа може да привлече Кристиан Танасе от тима на Арджер.

11:14 часа: Новакът в италианския елит Бари привлече младия защитник на Авелино Фелисе Пепе. Пепе е само на 18 години, но е сочен за един от най-талантливите млади играчи в Италия.


10:57 часа: Патрик Виейра иска да играе в Тотнъм, смята мениджърът на "шпорите" Хари Реднап.


10:35 часа: Барселона и Интер са на път да финализират трансфера на Златан Ибрахимович в испанския гранд. От щаба на "каталунците" съобщиха, че нападателят на "нерадзурите" ще премине медицинските тестове утре.


10:20 часа: Реал Мадрид и Ливърпул са постигнали договорка за трансфера на Алваро Арбелоа в "кралския клуб", твърди "Сън".


10:07 часа: Сарагоса взе колумбийския национал Абел Енрике Агияр от италианския Удинезе под наем за един сезон.


09:40 часа: Турският гранд Фенербахче е кандидат за подписа на Андрий Шевченко, съобщава "Таймс".


09:25 часа: Бразилският нападател Нилмар е на път да подсили испанския Виляреал, обяви президентът на клуба Фернандо Роиг.


09:12 часа: Израелският специалист Авраам Грант може да стане спортен директор на шотландския Хартс, съобщават медиите на Острова.


08:51 часа: Нападателят Родриго Паласио стана поредното ново попълнение в редиците на Дженоа, съобщава официалния сайт на клуба.


08:39 часа: Бразилският защитник Жилберто напусна Тотнъм. Договорът на футболиста с лондонския клуб бе прекратен по взаимно съгласие, съобщават английските медии.


08:16 часа: Сръбският защитник на Рад Белград Неманя Пейчинович, е пред трансфер в тима на Херта.


07:48 часа: Защитникът на Шахтьор Донецк Дмитри Чигрински, е пред трансфер в Барселона, съобщи "Ел Мундо Депортиво".


07:23 часа: Полузащитникът на АЗ Алкмаар Деми де Зеув, премина в Аякс. Той подписа договор за четири години с тима от Амстердам, като досегашният му клуб ще получи 7.5 милиона евро.


07:11 часа: Съндърланд привлече Лорик Кана от Олимпик Малсилия, съобщава официалният сайт на клуба. Сделката е на стойност 5 милиона паунда, а договорът на футболиста с "черните котки" е за 4 сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация