Рио Фърдинанд посъветва Джон Тери да не ходи в Ман Сити

08:51
Рио Фърдинанд посъветва Джон Тери да не ходи в Ман Сити
Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд индиректно посъветва колегата си от Челси Джон Тери да се ходи в Манчестър Сити.

"Гражданите" вече предложиха 32 милиона паунда за капитана на "сините", но офертата им бе отхвърлена. Тимът на Марк Хюз обаче едва ли ще се откаже толкова лесно.

Фърдинанд смята, че не е сигурно дали Сити ще спечелят трофей през следващия сезон, а според него футболисти като Джон Тери не бива да играят в отбори, които не са абонирани за успехи.

"Всеки човек си прави свои собствени решения в живота. Колкото до мен, ако напусна Юнайтед, няма да отида в отбор, в който не е сигурно, че ще мога да спечеля трофеи. Това е просто моето усещане. Аз не бих оставил отбора си, за да отида в друг, който не е сигурно, че ще завърши в челната тройка. Все още не знам дали Сити ще могат да спечелят нещо през сезона", каза Фърдинанд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zizinho
25.07.2009 12:43

*thumb_up* Донякъде си прав , но не мисля , че всичко опира до парите...когато Челси бяха на нивото на Ман Сити - ДА!!!Но според мен вече е напълно ясно какъв отбор са Челси и че ако носиш тяхната емблема "си абониран за успехи".Парите не могат да направят играчите отбор!Доказано е!Погледнете Реал... Галактико... Вселенико... смешна работа...и Марк Хюз - на тери му трябвало предизвикателство - дори така да е , поне според мен не му трябва предизвикателство да крепи сам защитата на отбор , който може да се класира на 4 то място само , ако Арсенал направят пореден "силен" сезон!
JT - Captain , Leader , Legend

zhivkot
25.07.2009 09:41

Джон Тери е страхотен футболист и човек. Един от най-силните характери във футбола. След финала на ШЛ изпрати писмо с извинение на феновете, че е пропуснал дузпа, а след полуфинала с Барса вместо да ругае съдията, отиде в съблекалнята на каталунския отбор и ги поздрави лично за победата. Голям човек. Едва ли ще го изкушат парите, въпреки че може да се каже, че щом играеш в Челси играеш само за пари, но той си е юноша на клуба и не виждам как може да ги напусне.