Ван Перси: Ван Гаал не ми даде шанс

19:25
Ван Перси: Ван Гаал не ми даде шанс
Робин Ван Перси обвини своя сънародник Луис ван Гаал, за неволите си в Манчестър Юнайтед през миналия сезон. Ван Перси напусна "Олд Трафорд" и премина в турския Фенербахче. По думите на нападателя, мениджърът на Юнайтед - Луис ван Гаал, е постъпил некоректно с него.

"Имах впечатления от Ван Гаал като треньор на националния отбор, а след това разбрах какъв е и като треньор на клубен отбор. Между двамата има разлика", каза Ван Перси пред "Сънди Таймс".

"В националния отбор на Холандия той винаги е казвал, че трябва да се боря за титулярно място и аз се борих - дори станах капитан. След контузията моята борба вече не беше толкова честна. Не ми бе даден шанс да се боря за титулярно място, а директно ме прати в дубъла. Аз съм опитен играч, не съм глупав и отлично знам, че това е част от футболния живот. Винаги съм се опитвал да давам най-доброто", каза още Ван Перси.

"Световното първенство в Бразилия беше много напрегнато и ме изтощи физически и психически. След това по Коледа изиграх три мача за шест дни и ми се възпали ахилеса. Но продължих да играя на обезболяващи, за да помогна на отбора. В такива случаи Алекс Фъргюсън знаеше как да подходи към своите играчи, но явно не всички треньори имат тази способност", продължи Ван Перси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
20.07.2015 12:02

И как така не му е бил даван шанс при положение, че за последните три години, Нидерландия са имали 38 мача, а Ван Перси е започвал титуляр в 37 от тях и един път само е бил на резервната скамейка (срещу Андора преди три години)!??!?! Това не "недаване на шанс"? А за Юнайтед какво да говорим? Миналият сезон,когато не беше контузен, е бил титуляр в почти всички мачове и ми е късал нервите. Как така не му е бил даван шанс не мога да си обясня.

Amateur2014
20.07.2015 12:24

Да де, съгласен съм, но в случаят с Ван Перси той не само, че е бил в групата, ами и е бил твърд титуляр винаги. Хайде, без един мач от общо 38. Не виждам причина да мърмори срещу Ван Гаал, че не му бил давал шансове. В Юнайтед също беше титулярен играч през целият минал сезон. Изобщо, откакто е в Юнайтед. И при САФ беше, и при Мойс, и при Ван Гаал, та на моменти чак се дразнех защо го пускат титуляр при положение, че е пълна дупка. Но в крайна сметка, не бил получавал достатъчно шансове! Това ми е странното.

ApricotGarden
20.07.2015 12:21

Подобно на Валдес и Перси е свикнал да играе (или поне да е в групата) без значение в каква форма се намира и дали е полезен на отбора

sdw
20.07.2015 11:40

Ван Гаал е трън в за***а на Юнайтед.

berbatoglu
20.07.2015 11:10

Робин е страхотен нападател , имаше още какво да даде на Юнайтед.
Сега неговия отбор има тежък съперник за ШЛ, но поне според мен е фаворит
и бих се радвал да го гледам в групите на ШЛ.Съдбата обича да противопоставя
футболисти срещу бивши отбори и не е изключено именно той да се изправи
срещу Ман Ю при евентуално класиране*smile*