Домусчиев: Няма драма! Абсурд е да уволня Рибейро!

17:18
Домусчиев: Няма драма! Абсурд е да уволня Рибейро!
"Няма драма в отбора! Рискът, който поехме за обновяване на отбора, вкарване на нов треньор и нови играчи, нормално е да носи и загуби. Приемаме съвсем нормално нещата и гледаме напред", заяви пред ПИК собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

На въпрос дали старши треньорът от Португалия Бруно Рибейро ще бъде уволнен, Домусчиев бе категоричен:

"Не. Абсурд е да уволня Рибейро. Той перфектно си върши работата. Друг е въпросът, че все още играчите не са на необходимото ниво - и като отбор, и като индивидуални качества".

"Не. Няма да има глоби. Не може винаги да побеждаваме. Нормално е понякога да имаме и загуби. Те не са приятни, но са част от играта", отговори Домусчиев на въпрос дали ще има санкции по отношение на играчите.

Домусчиев изказа и мнението си преди реванша на "орлите" с шампиона на Молдова Милсами, който ще е във вторник:

"Ние винаги играем за победа. Винаги сме оптимисти. Ако не сме оптимисти, няма за какво да играем."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbatoglu
20.07.2015 09:22

Интересно, само незнам ако наистина отпаднат в Молдова, дали Рибейро ще остане тренер? Много
важен мач за Лудогорец, никои не е очаквал това да се превърне в най-важния мач за отбора. Аз мисля ,
че е повече от задължително да се потърси смяна на Рибейро при отпадане, но проблема не е в това.
Проблем е че след напускането на 4-5 основни футболисти , отбора сега изглежда съвсем различно, макар и подсилен с качествени нови попълнения.Вярвам в успеха и искам да елиминират Милсами.
Необходимо е да се подходи спокойно и хладнокръвно , с концентация в завършващата фаза и с 2-ма
нападатели.

sundza
20.07.2015 09:51

Ама ето ти го проблема - горепоказаното недоразумение. Имаш треньор, представил се успешно в ЕКТ и повече от успешно в България и също така имаш готов подреден отбор. Най-нормалното е да следват нови успехи. Да, ама не. Ти си махаш треньора и назначаваш някакъв от немай къде, щото тия дето си искал ти отказват. След което започваш едни покупко-продажби на футболисти, което си е съвсем в реда на нещата, но съвсем не навреме. Целият този процес приключва малко преди първия ти официален мач, т.е. никакво време за подготовка и сработване на новите от всяко едно звено. И ето ти го резултата. Няма Рибейро, няма Мибейро. Виновен си е господина, който не иска да проумее, че бизнеса с лекарства и бизнеса с футбола са две различни неща.

ReDeViL666
20.07.2015 01:32

До коментар [@comment 1816203] от [@user El_Fenomeno_9]:

Ще си говорим на "икономически език" - добре! Мисията на дадена организация е само цел , която е за пред обществото , начин за набиране на потребители и лоялност към марката от споменатите , както и от служителите,но организацията си остава "фирма"(в случая е Акционерно дружество) , а всяка "фирма" работи за печалба и трупане на активи.Ако няма печалба и се работи на загуба дълго време - рано или късно се стига до ликвидация.Именно затова се гледа печалбата , дали от дългосрочни или от краткосрочни активи все тая , важно е капитала да нараства!Ти искаш от едно ЕАД да не трупа парите спечелени от ШЛ , е това няма как да стане.А това за "хората които влагат пари, само за да им се върнат повече утре " е вярно за 100% от хората , ти като икономист трябва най-добре да го разбираш.

kapitana123
20.07.2015 01:04

До коментар [@comment 1816203] от [@user El_Fenomeno_9]:

Удивително е как света се напълни с недоносчета смятащи икономиката за наука *stop*

El_Fenomeno_9
20.07.2015 01:25

като измислиш по - добра , обади се , а ако нямаш да кажеш нещо друго умно по темата , мисля че изпусна вече шанса си ...

sundza
20.07.2015 00:23

Ама естествено, че е абсурд - твоя стил е да ги уволняваш, когато постигат успехи. Така че засега Рибейро може да е спокоен.

ApricotGarden
19.07.2015 22:42

Тъй като поради очевидни причини няма къде да си напиша коментара, тук ще споделя че тези които така срамно ни победиха, спечелиха Световната лига

ReDeViL666
19.07.2015 23:36

Да им е честито на французите!Все пак не сме отпаднали от слабак,нали?

karakoko
19.07.2015 22:25

Почти всички български собственици на клубове наливат пари за футболисти, а искат да спестяват от най-важния пост - треньора (който за тях не е толкова решаващ).
Не оценяват факта, че добър треньор със посредствени футболисти има шанс да направи нещо, докато обратното е много по-трудно.
Домуса допусна същата грешка, като нае този португалски масажист. Вместо да даде малко повече пари и да вземе стабилен треньор от средно ниво да му изгради отбор за години напред.

Messiah
19.07.2015 21:52

Сволочите от ПИК?
Тези са анти-журналисти, бе!!!
А тоя пуяк не напсува ли някой от тях?
Те знаят какви въпроси да задават, цървулите!

damyanov_93
19.07.2015 20:28

Е много ясно, че няма да го уволни... Рибейро е точният "послушко"*beer*

ivanov1982
19.07.2015 19:25

Уволнението до края на мрсеца е почти сигурно! *beer*

sofascore
19.07.2015 18:59

Абсурд е да играеш в европа . Напускай проекта и лудогоец да се връщат където винаги са били

PRI_A_TEL
19.07.2015 18:28

Тоя тренер има само още 1 мач и хвърчи...Жалко че разкараха Дерменджиев, човека разбираше от отбора...Доколкото до Рибейро, мога да кажа, че да те бият Милсами с отбора с който си, това си е жалка картинка, а това което направиха с Литекс е без коментар. Според мен тоя Рибейро е абсолютно измислен и напушен Дон Кихот...Много ще е кофти Лудогорец да отпаднат толкова рано, защото спечелените пари, ще останат нереализирани и втори шанс, може и да нямат за подобряване на отбора, а влязат ли в кръговрата в който бяха ЦСКА и Левски, бедна им е фантазията, къде ще се намират...

dre
19.07.2015 17:58

Това сме го чували и за предните трима треньора , все едно и също !

El_Fenomeno_9
19.07.2015 17:51

Доста лицемерно според мен от страна на господин Домусчиев , защото той се постара , даже се престара да си създаде имидж на човек , който не се примирява с нищо освен успехите и постоянно се изявява с голяма уста , сега точно да намери да се прави на скромен и да смени тактиката ми изглежда малко лицемерно , да видим все пак , ако наблегнат на школата си и създадат поне 1 смислен играч , ще съм зад проекта Лудогорец , но ако само перат пари и трупат пачки , няма как да ги подкрепя , лично мнение

madridista98
20.07.2015 00:52

Я виж играчите на Левски от мача с Ботев *joking**lol**joking* 5 юноши + Жоро Костадинов и Сашо Александров, а ЦСКА чужденец нямат *joking**joking*

ReDeViL666
19.07.2015 22:30

Голяма глупост си написал с това "пране на пари и трупане на пачки"! Всеки иска да трупа пачки! Кой си хвърля ей така изкараните пари на вятъра без да очаква да му върнат с лихва? Алоооооооо - ти в кой свят живееш? Дори влагането на пари в база и школа за децата е инвенстиция която се очаква да върне в бъдеще с по-голяма от инвестираната първоначално сума - или чрез използване на тези играчи за вдигане класата на отбора и печелене на трофеи - т.е. пари от тв права , наградни фондове и спонсори или чрез продажба на тези юноши на големи отбори за доста пари! Всичко е пари - все пак така е при капитализма!

stefanBG111
19.07.2015 18:06

Другите отбори да не би да се скъсват да изкарват юноши от школите си, особено Левски и ЦСКА. В момента най-добрата школа е на Литекс, но май и те го подкараха на чужденци, единствено май Ботев и Берое имат повече българи титуляри. Лудогорец е в елита от 4 години, как искаш толкова бързо да изкарат играчи от школата, сигурен съм че скоро школата им ще вади доста добри играчил но затова им трябва време, поне те обръщат внимание на школата си в България. ЦСКА ако бяха в А група, едва ли щяха да дадът шанс на играчи от школата, та те даже сега не им дават шанс толкова, като са в В група.

dmtbg
19.07.2015 17:38

Както казах,според мен,ако отпадне от Милсами е пътник Рибейро *smile*