Бруно Рибейро: Много лош мач за нас

00:37
Бруно Рибейро: Много лош мач за нас
Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро обяви защо орлите са толкова слаби в началото на сезона. Според него това се дължи на напусналите петима основни футболисти и недостатъчното време за сработка на новите попълнения.

"Много лош мач за нас. Много бавно играхме. Не е това, което тренирахме и искаме от играчите", започна Рибейро след загубата с 0:2 от Литекс в първия кръг на "А" група.

"През втората част със смените подобрихме малко. Но така не става. Литекс игра добре, поздравления! Ние гоним нашите цели и продължаваме да работим. Стигаме до вратата, но не можем да отбележим. Имахме положения, но не успяхме да вкараме гол. Напуснаха ни пет много важни играчи, сега трябва да окомплектоваме отбора за да играем все по-добре. Срещу Милсами ще се подготвим по най-добрия начин. Това е много важен мач за нас и отбора. Ще говоря с играчите", допълни португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
19.07.2015 14:54

Тея португалски преводачи се мислят за треньори ама досега красив футбол от португалски треньор не съм виждал, май ще се молят на Дерменджиев да се върне

ivkomen
19.07.2015 13:58

Тоя Бруно Рибейро му давам месец максимум и е аут!

dmtbg
19.07.2015 16:43

ако отпадне от Милсами е пътник

ApricotGarden
19.07.2015 09:49

За Лудогорец си е традиция да падат в първия кръг от първенството, само че този път не беше Любимец или Хасково, а по-стойностен отбор от когото може да се очаква да победи разградчани.

TheHeavenMakers
19.07.2015 09:31

Гледах ги срещу Милсами и си мислех , че срещу по офанзивен отбор ще се представят по добре , но доколкото разбирам , Литекс ме е опровергал. Въпреки това не бързайте с крайните изводи за отбора и треньора , защото в А група трудно биха били спрени. Ако успеят да отстранят Милсами (пожелавам им го , защото ще ми е интересно да видя какво ще направят в групите на ЛЕ) , възхода им ще е голям в сравнение с последните мачове , от самочувствието което ще натрупат като колектив. Казвам ЛЕ защото ще и трябва известно време за напасване , а до плейофите за ШЛ (ако стигнат до там) не мисля , че ще го имат , за да отстранят по силен отбор. Мисля , че с доза шанс и късмет ще преминат в 3-ти кръг на ШЛ , но все пак мача ще е подобен на полуфинала между Днипро-Наполи , и без поне минимум 2 , а дори и 3 гола в редовното време , трудно ще пречупят дефанзивния Милсами.