ЦСКА спаси картотеките за Европа

18:25
ЦСКА спаси картотеките за Европа
Ръководството на ЦСКА успя да картотекира новите си състезатели за Лига Европа, след като до последния момент всичко бе под въпрос. "Червените" изпълниха предписанията на Българския футболен съюз от четвъртък и в петък рано сутринта внесоха разписки за финансово разплащане със старите длъжници.

Лично президентът на БФС Борислав Михайлов и неговият вице Йордан Лечков се застъпили за "армейците", които изчистили в срок всичките си дългове към футболни клубове, разкри човек от футболната централа пред "Новинар". Въпреки всичко обаче все още не е решен напълно казусът с футболистите на Ботев Пловдив – Тодор Тимонов и Николай Манчев. И след края на работния ден в петък в БФС умуваха дали да дадат картотека на двамата.

Междувременно с ЦСКА подписа друг футболист от Ботев - Апостол Попов. Централният защитник обаче няма неволите на своите съотборници Тимонов и Манчев. Договорът му е за срок от 3 години. Попов дебютира в четвъртък по време на контролата между ЦСКА и Интер Баку (1:1) на Националния стадион "Васил Левски".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Almalox
24.07.2009 23:24

3-мата от Ботев няма да им дадат картотеки ФИФА била разрешила на БФС да не им дават картотеки *devil*

Fen0mena
24.07.2009 18:38

Срам , срам и пак срам за БОТЕВ ПЛОВДИВ, Христол махай се нещастник такъв! Юношите ни и най-добрите ни играчи отиват в ЦСКА за без пари