Достанич представи Ортега на \"Герена\"

17:59
Достанич представи Ортега на \"Герена\"
Новият старши треньор на Левски Ратко Достанич представи официално новото попълнение на "сините" Дениран Ортега, който ще играе следващите шест месеца под наем на стадион "Георги Аспарухов".

Сръбският специалист заяви, че е изключително доволен от привличането на нигерийския нападател с български паспорт. Достанич заяви:

"Доволни сме, той има всички качества да играе при нас. Българският паспорт е допълнителен плюс. Надявам се бързо да се адаптира и да покаже с какво може да бъде от полза на Левски. Не знам дали ще остане в тима за постоянно, но важното е сега да помага и да даде всичко от себе си. Ще го използвам като нападател."

Наставникът на "сините" добави, че е гледал запис с мач на ФК Баку, разговарял е с Тони Здравков, който е гледал азербайджанците на живо и в Левски ще бъдат подготвени за първата битка със следващия противник, която е във вторник.

Новото попълнение Ортега заяви при представянето си, на което позира с фланелка с номер 17:

"Моята работа е не да говоря, а да играя! Предпочитам да говоря на терена. Харесвам момчетата. Знам, че конкуренцията е сериозна, но треньора решава кой да играе, а аз съм в Левски, за да играя футбол. Харесвам номер 11, но нямаше, така че избрах 17. Не се притеснявам да играя в евротурнирите. Чувствам се най-добре на върха на атаката. Тук има много добри халфове, с които ще ми е лесно да играя. Не зависи от мен дали ще остана, а от Славия и Левски."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
24.07.2009 19:43

Първо да станиш шампион на Сърбия със Цървена звезда при полужение ,че Партизан е тотален хегемон и вице шампион с отбор като Смедерево си е атестат за класа! Второ Ортега може и да не е по- добър от Жоб ,но е с 10 години по-млад освен това не се знае камерунеца в каква форма е ,а и със сигорност Ортега е излезнал доста по- евтин! За Гонзо и Боримиров съм съгласен ,че беше грешка ,но според мен това се прави ,за да може да се завърне Наско Сираков, а Левски го е имало и ще го има и след Батков факт е ,че не го разбираме ,но той не спира да инвестира в отбора ,а не го источва ,както го направиха Лупи и Христолов! Дайте им шанс на тези хора бе свалето напрежението от главите им ,за да могат да играят спокойно още един мач нямат ,а плюенето не спира дайте им поне един мач време след мача с Баку ще знаем каква е ситуацията в отбора!

shitfyyy
24.07.2009 19:18

Нещата в Левски стават все по-смешни и по-смешни. Достанич треньор доказан в Европа (по думи на БаткоВ) *sick* ,тоя по-добър от Жоб , Гонзо в управата вместо Боримиров .Немам думи. Истинския Левски си отиде с идването на Мустакатия *stop*

Adrian000
24.07.2009 19:01

А най- хубавото е ,че е картотекиран за евротурнирите пази се Баку идваме ,но няма да останем за дълго ,защото ние сме сините шампиони и мястото ни е в Шампионската лига!!!