Заради кондицията и работата на Рибейро, испанските треньори на "Лудогорец" недоволни

11:06
Заради кондицията и работата на Рибейро, испанските треньори на "Лудогорец" недоволни
Леко неразбирателство цари в треньорския щаб на " Лудогорец", научи "7 дни спорт". Интернационалният щаб на шампионите, в който има хора от цели 4 националности, на няколко пъти се е спречкал напоследък.

Испанските кондиционни треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос не били много доволни от това, че новият наставник Бруно Рибейро не им дава толкова поле за изява. Както е известно, Рамос и Марти работиха главно на първия тренировъчен лагер, който се проведе в Смолян между 17 и 25 юни. Тогава испанците провеждаха главно занимания за подобряване на физическото състояние на тима. На втория лагер в Испания обаче работил главно Рибейро заедно с асистентите, които той си доведе - Анди Смит и Марсело Чагаш. Това не се харесало много на Марти и на Рамос, които твърдели, че има още какво да се свърши, за да може тимът да е по-добре подготвен.

Неслучайно наскоро двамата са споделили, че отборът не е готов на 100%. Това се видя ясно срещу "Милсами", след като шампионите имаха големи проблеми, особено през втората част. За разлика от миналия сезон, сега футболистите не показаха никаква свежест след почивката, за да успеят да натиснат "Милсами" и да наложат някакъв траен натиск. В крайна сметка обаче сега Рамос и Марти са обяснили, че нищо не може да бъде променено за няколко дни, след като тимът вече навлиза в доста сгъстен цикъл.

В следващите 10 дни разградчани ще изиграят 3 мача - с "Литекс" утре, във вторник с "Милсами" и другата събота срещу "Черно море" във Варна. Подобен проблем между треньорите имаше и преди година, когато Марти и Рамос имаха известно неразбирателство първо със Стойчо Стоев, а след това и с Георги Дерменджиев. Испанците работят по собствени методи, които обаче не се съчетавали с тези на Бруно Рибейро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация