"Погба отива в Барса, ако Лапорта спечели изборите"

10:58
"Погба отива в Барса, ако Лапорта спечели изборите"
Ако Жоан Лапорта отново стане президент на Барселона, има добри шансове Пол Погба да премине в каталунския клуб, обяви агентът на футболиста Мино Райола.

"Ако Лапорта спечели президентските избори в Барселона, има добри шансове Погба да премине в испанския клуб", обяви Райола. "Първо трябва да се проведат преговори с мен, а после с Ювентус. Трансферът може да бъде реализиран", обясни агентът.

Тези дни бившият президент на Барселона Хосеп Мария Бартомеу обяви, че привличането на Погба не е приоритет за клуба. Президентските избори в Барселона ще се проведат утре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
17.07.2015 20:43

До хората под мен. Как смятате че ще може да задържите всички, играчи излезли от школата ви? При наличните титуляри , за кого остава място при три смени? Много от сериозните отбори инвестират в 17-18 годишни играчи, които купуват от Барса,Реал,Байерн,Челси и др. така че е нормално да има и гръмки трансфери, че Погба не струва повече от 60 милиона си е факт,качества и талант има бая но.... медийна звезда.

П.п: Какво се случва с Халилович?

BeroeJR
17.07.2015 16:07

Това са младите футболисти днешно време искат такива космически заплати а и плащат по 100 милиона за един футболист.Съставът на ювентус има обща стойност 42 милиона направете си сметка за това което се случва.Все пак няма да е лошо Погба да отиде в барселона но тогава няма да има титулярно място за алеиш видал и арда туран.Тогава полузащитата ще се състои от ракитич погба и иниеста. Все пак са само спекулации но тепърва ще видим какво ще стане *smile*

Rezors
17.07.2015 14:15

Представям си как Барселона ще се изръси 100 милиона за Стърлинг номер 2 и накрая тоя няма да направи нищо съществено.

MaLkO_LuD94
17.07.2015 11:59

Еми дано не ги спечели Лапорта *erm*

MaLkO_LuD94
17.07.2015 18:25

Някой който няма да хвърля безумни пари за медийни звезди *thumb_up* Нямам нищо против Лапорта просто не искам да се дават 100 млн за играч който не струва повече от 60 правим твърде много ненужни трансфери и това не ми харесва *thumb_up* Относно юношите на тях им трябват мачове за да се развиват и в Барса няма да получават достатъчно шанс затова според мен трябва да се дават под наем а не да се продават и след време да си ги купуваме *erm*

stefanBG111
17.07.2015 17:59

А кой Бартомеу и Росел ли, които трябва да са в затвора. Най-добре е Лапорта да се върне. Лично аз бих искал да вземем Погба, но от една страна предпочитам повече да развиваме играчи от школата, а не да ги изпускаме. Спечелихме требъл с играчи от школата, защо да не го направим пак и затова трябва Лапорта да стане, защото ще обърне внимание най-вече там, където нещата куцат след като Гуардиола се махна.

123321
17.07.2015 13:50

Аз пък искам да ги спечели, че да може да се изръсите за един посредствен играч *lol**lol* (това в кръга на шегата).Иначе за мен Погба е може би най-надценения футболист на пазара.