Winnertips - платформа за спортни прогнози

15:07
Winnertips - платформа за спортни прогнози
С началото на сезона в А група WINNER.BG представя на своите потребители новата си, подобрена платформа за прогнози Winnertips. Досегашните "Обосновани прогнози" ще бъдат заменени с изцяло нова секция, посветена на предвиждания върху спортни събития. Тя ще бъде с много по-олекотен дизайн и лесна за ползване.

За разлика от предишната секция, в тази няма да има ограничение на пазарите, както и видовете спорт. Предвижданията ще бъдат както за най-популярните лиги, така и за значително по-непознати за българския фен шампионати. 

Спортовете, с които стартираме са: футбол, тенис, баскетбол, крикет и ръгби, но с течение на времето те ще се увеличават.

Друго голямо предимство на новата платформа е, че ще се избегне един от големите недостатъци на "Обосновани прогнози" - публикуване на предвиждането едва няколко минути преди старта на срещата. Сега всяка една прогноза ще бъде достъпна за потребителите минимум един час преди старта на събитието, тъй като този времеви аванс ще бъде автоматизиран и ще изключва възможността за публикуване броени минути преди мачът да започне. 

В секцията ще се водят два вида класиране - общо и разделено по спортове. За всеки един типстър ще има информация за:

- профит
- брой прогнози
- процент успеваемост
- осреднен коефициент от всичките му прогнози
- печеливши месеци

Всеки един от типстърите е преминал през два кръга на пресявки, в които е доказал успеваемостта си и познанията си в света на спортните залози.

В типстърския профил ще може да намерите полезна информация за него, като:

- първенствата на кои държави най-често прогнозира
- най-често използвани пазари
- брой прогнози за месец (средно)
- време на публикуване на прогнозата (средно)
- стратегия

За да може всеки един от вас да се запознае с типстърите, техните стратегии и разбира се, тяхната успеваемост, до края на месец юли всички прогнози ще бъдат със свободен достъп.

От началото на август месец за всеки един типстър ще бъде въведен абонамент, както следва:

- едноседмичен - 10 лв.

- едномесечен - 20 лв.

- тримесечен - 45 лв.

В определени дни ще бъдат въвеждани промоционални периоди, които ще позволяват свободен достъп до секцията. Те ще бъдат оповестявани допълнително, като ще се уточнява и продължителността им. Такива промоционални периоди ще има при старта на голям шампионат, финали на значими турнири, в деня на голямо дерби и т.н.

За начинаещите любители на спортните залози е създадено менюто betting терминология, в което са преведени и обяснени най-често използваните термини от букмейкърите.

Екипът на WINNER.BG и екипът на Winnertips пожелават успех на всички свои настоящи и бъдещи потребители!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petkov34
30.07.2015 22:08

Нещата придобиват вече облик. Така като гледам ще останат 7 кончета, които може би знаят поне на какъв спорт дават прогнози. Което всъщност пак не е малко. Другите кобилки обаче, ох какво да кажем за тях и аз не знам, просто вече оставам без думи.

h1nt1r
28.07.2015 21:58

еми как да му гласуваш доверие като главния му мотив за печалба е,че бил завършил статистика и икономика в унсс? може да му потръгне във форекс индустрията или счетоводството на енергото,обаче залозите са съвсем тъмна индия с такива умения.

allblacks
28.07.2015 22:08

хахаха..има много вярно в това което казваш,ама има хора няма да споменавам имена които явно разбират от това което залагат и в дългосрочен план ще са на печалба.

allblacks
28.07.2015 21:57

И пак ще се повторя,някъде по надолу бях казал,че не може да играеш всеки ден по няколко мача,дори и сингъли и да си на печалба,това е много трудно почти невъзможно.Това е мое мнение и не искам да обвързвам никой с него.

allblacks
28.07.2015 21:47

Ама всички гледат и се изказват че типстърите са на минус и един вид за нищо не стават,а там има хора които са много напред с знания и успехи в залаганията.Вярно има и такива които откровено не са за там но всеки е получил шанс да се докаже и от самия него зависи дали ще успее или не.

allblacks
28.07.2015 19:33

Както писах по долу всички в България "разбират" от футбол и от всички видове залози.Много разбирачи много нещо.Всички по долу които сте писали че много разбирате,давайте вие по една прогноза на ден да видим всички що за играчи сте и колко профит ще имате,примерно(не се заяждам просто ми е интересно) 18 човека както са в новият сайт на Уинър.18 човека да имат едновременно профит на + много трудно се постига дори и да са про типстъри за толкова кратко време няма и две три седмици.

h1nt1r
28.07.2015 21:31

Пич, много си предвидим. Пред кой да се доказвам? Аз където трябва го правя, и това условие всички да са на плюс никой не го е поставил. Става въпрос че цялата система е адски нереалистична, че няма никаква връзка с реалните залози. Няма нормален човек,който да цъка Хиксове с 100 точки(лева), и да си мисли че върви напред. В една виртуална игра,защо не, нали там капитала е неограничен. Те даже не си правят труда да разискват, да съберат 1 и 1 и да накарат някой наистина да им повярва. Голяма реклама, малък потенциал.

KappaBG
28.07.2015 00:54

Тез симпатяги за на печалба - 750 . Евала

mistral
27.07.2015 11:51

Уинър, не знам кой ви даде идеята за тази платформа, но при всички положения не е някой, който следи текущото състояние на пазара.
Сигурен съм, понеже този вид комуникация между типстър – клиент ( чрез посредник - ментор ) изживява последните си дни. Един вид сте се качили на спиращ влак, че трябва и билет да си купите на всичко отгоре.
Информацията в наши дни е доста достъпна и съвременният бетор има огромен избор от начини да реши как да си я набави. В този смисъл в момента печелят сайтовете, където типстърите (любители и професионалисти) е неограничен, пазарът е свободен (купувачът може в същото време да е и продавач) и ролята на домейна е просто да организира и следи за движението на паричните потоци (срещу комисион), коректна статистика, евентуално създаване на поддомейни, както и за спазването на определени правила.
Ограниченият брой типстъри в платформа прави изборът на клиента насилствен и нежелан, а резултатът предизвестен. Дори ако в началото, както при всеки нов продукт има клиенти, то те ще се насочват естествено към типстърите в ъпсуинг. Вариацията е неизбежна обаче при всички, а аудиторията ви е с малък толеранс. Освен това сте се нагърбили с много тежка, да не кажа непосилна роля – лично да избирате типстъри. Цената, която сте сложили е ниска, от което разбирам, че очаквате голям оборот, което също ме навежда на мисълта, че сте надценили пазара и съответно ще има проблем да се задържат дори средно добрите капери. Една от най-големите подобни платформи, Betadvisor, от доста време страда от порблемите, които ви описах и се бори със зъби и нокти да оцелява. Освен чудесния си маркетинг, те се насочиха към непрекъснати промоции и дискаунти, проблемът с лимитирания брой типстъри се мъчат да решат с вливане на много нови на символична цена от 1 евро и т.н. Не знам доколко ще успеят, но дори да го направят, показателни са сполетелите ги трудности и проблемът със спиращият влак.
За да бъда не само критичен, но и градивен, ще отбележа следното - предвид аудиторията, която имате, новата платформа е стъпка в посока, която е правилна. За посоката говоря. Или както си казал Иван Вуцов на световното в Англия – „Отбелязах гол. Дотук добре” [@link https://youtu.be/oztX3IEE3S0] . Има обаче по-добро решение, но покрай писането дотук получих артроза на пръстите, затова – друг път.

Pletron4o
28.07.2015 10:06

Надявам се написаното от мен да не се изтълкува грешно и като опит задължително да оборя изказаното мнение, и да докажа колко съм прав аз, а ти в дълбока заблуда. Напротив, изникват въпроси, на който търся отговор. Доколкото разбирам, предлагаш да се направи нещо като Бетфеър, с тази разлика, че вместо да играем един срещу друг, да си разменяме (купуваме/ продаваме) информация за дадени събития и Уинър да ни таксува за привилегията да обменяме тази информация в техния сайт/ форум? Ако е така, не мисля, че това ще е в полза на някого - нито на Уинър, нито на потребителите, по простата причина, че нивото тук е страшно ниско. Това е видно дори само от коментарите по-надолу. Всички изказват мнение как типстърите не стават, а те, потребителите, видиш ли, като на шега си правят 70-80% успеваемост, без да се обосноват и да подкрепят с каквито и да било факти поне едно от двете твърдения. В този ред на мисли, аз предпочитам да си платя абонамент за типстър като Въндев, когото от години следя по различни игри, подобни на тази в Уинър, отколкото да платя на някое от "величията", които коментират тук, за да ми каже някаква "сигурна" информация. За ограничения брой типстъри съм напълно съгласен. Действително са много малко, като повечето са за футбол, а другите спортове ги има просто, за да ги има. Малко за цвят, пълнеж. Също така се вижда и друго - колкото са малко, още по-малко от тях наистина имат някаква стратегия и път, който следват, за да ги отведе някъде (да направят някаква печалба). Повече от половината предлагат залози за ден със суми, които в реалния живот не могат да си позволят дори за цял месец. Това според мен се прави само и единствено, за да извадят по-голяма печалба, която да ги изведе на предните места в класирането, надявайки се, че така ще имат повече абонати. А че рискът в прогнозите им е огромен, е без значение за тях. За да не излезе така, че с написаното от мен и аз се бутам в групата на "всичко разбиращите и яко печелещите", ще кажа, че не се имам за силен играч, макар и да залагам години наред, и в този ред на мисли, не виждам нищо лошо да си платя на някой, който е видно, че има добра успеваемост в продължение на дълъг период от време, отколкото да се бия в гърдите как всичко ми е ясно и вадя стотици левове.

petkov34
23.07.2015 23:02

Лично аз не, защото се занимавам само с това и нямам нужда някой да ми казва, кога, къде, как и колко.

petkov34
23.07.2015 17:41

До две три седмици и нещата ще лъснат. Тъкмо ще са почнали всички първенства. Сами ще се убедите в това просто изчакайте. За няколко дена - 400 профит wtf man

allblacks
23.07.2015 21:32

Добре де,ама ако някой за 2-3 седмици има профит +400 ще се абонираш ли за него за месечни прогнози за 20 кинта?

allblacks
22.07.2015 21:57

До коментар [@comment 1817373] от [@user sofascore]:

То всеки мач който играеш може да го загубиш,ако мислиш така по добре не залагай.Проекта все още е нов и не може да се каже че е гола вода.Имат добри идеи просто им трябва време нищо не става ей така изведнъж.Не ги защитавам,но се радвам на хора които се опитват нещо да направят позитивно и да помагат на залагащите да изкарат някой лев..

allblacks
22.07.2015 19:13

До коментар [@comment 1817267] от [@user sofascore]:

Под тази статия следва да коментираме новия продукт на Уинър,а не че нямали статистика за филипински волейбол и не знам какво си още.

allblacks
22.07.2015 13:44

А бе като цяло идеята не е лоша за този сайт типстърския,просто трябва малко време да им се даде на хората които ще дават прогнозите да видим как ще тръгнат и каква успеваемост ще имат.За футбол типстъри в България под път и над път . Хубаво са вкарали ръгби и крикет но трябват и още нови спортове по непопулярни в България като снукър,дартс, конни надбягвания и т.н.Защото хората който дават прогнози по тези спортове ще са много наясно с материята и така биха имали доста повече хора които да ги следват.

Trap_Lord
21.07.2015 23:59

Явно Трап лорда пак ще движи трапа. Ама то нормално. Кой друг, ако не Трап лорда.*cigarette*

Pletron4o
21.07.2015 17:40

Аз, като вече почти десетгодишен потребител в Уинър, искам да ги похваля за тази секция. Спокойно мога да кажа, че тя е първото хубаво нещо, правено в сайта от 3-4 години насам. Вярвам, повечето от вас споделят мнението ми, че след редизайна преди няколко години, Уинър тръгна стремглаво надолу. Преди въпросния редизайн бях редовен посетител, но след него влизам не повече от 2-3 пъти седмично.

Секцията наистина е направена добре със значително по-добра визия от Уинър и в действителност доста лесно се навигира. Има и мобилна версия, която при Уинъра толкова години вече липсва.

Що се отнася до типстърите - има някои, които се открояват, поне що се отнася до превюто им. Рано е още да се каже кои стават и кои не, тъй като имат много малко прогнозирани мачове. Има обаче и някои откровено комични, които дори не са си направили труда да си представят стратегията или поне един аватар да сложат. Да не говорим за прогнозите им...

Колкото до абонаментите - всеки, който ползва услугите на подобен тип сайтове (предполагам никой не си прави илюзията, че Уинър са открили топлата вода с този сайт), ще разбере, че цените са доста ниски. Разбира се, веднага се отваря въпросът "дали типстърите си заслужават и тези пари?", но ако има някои от тях, които правят по 700-800 единици профит месечно, 20 лв са нищо пари.

Хубаво е, че има и спортове като крикет и ръгби, макар и само с по един типстър, дано занапред да има по-голям избор откъм спортове.

Успех на всички залагащи!*beer*

allblacks
21.07.2015 16:40

Тук бих следвал пичовете с крикета и ръгбито,че от футбол и баскетбол в България всеки "разбира".*smile*

El_Fenomeno_9
21.07.2015 16:09

Да не се излагаме , дори 2 мача дневно без значение какъв спорт , какъв вид залог и почти без значение коефицента дори по 1.15 да са е злато.. Тия де разпраеят за хоби играели просто не са правили пари от мачове и за тва така говорят , то не пречи всеки ден да пуска в началоти по 50-60 за по 20 лева отгоре , кому са излишни , след тва по 100 за по 40 и ако се залебите повече апак за хобито пак могат да пускат ... Тая стратегия не е лоша за тениса , че там всеки ден има сума и мачове , но всичко се опира на желязна стратегия и усет

futbolista_rs
21.07.2015 15:53

Поради маржа в коефицентите на букмейкърите даже при познаваемост от 55-60% си на загуба в дългосрочен период. Трябва да се добавят и стратегии за залагане, защото в краткосрочен период всеки може да е на печалба, но в дългосрочен само 5% от играещите са.

Vetrigo177
21.07.2015 15:43

Дано да се добави и непопулярния у нас спорт-дартс .Играта и правилата са интересни както и самите състезания..На мен даже понякога по ме блази да гледам дартс от колкото футбол точно поради разликата в двата спорта.

Vetrigo177
22.07.2015 01:23

Аз днес хванах..Ама знам ли,световно ли е това,или...?

MaLkO_LuD94
22.07.2015 00:38

Всяка вечер има ама Ван Гервен е брутален*beer*

rad011
21.07.2015 16:00

И аз понякога гледам дартс.Наистина си е интересно.*beer*

allblacks
21.07.2015 15:30

То зависи за какво играеш,за хоби или да изкарваш пари.Аз играя да изкарвам пари и играя по 2-4 мача месечно с няколкостотин лева на мач.На коеф над 1.91

allblacks
21.07.2015 14:27

Сайта не изглежда лошо,ако са подбрали добри типстъри за тия пари като абонамент офертата е добра. Ще следя с интерес .Успех на всички които ще участват*smile*

patka2014
21.07.2015 15:19

Е примерно можеш да сложил 20 или 50 лева на два мача с коеф 1.60 и 1.50.Поне аз така процедирам и нямам проблеми.

allblacks
21.07.2015 15:15

Аз на тези коеф .1,2 1,3 им казвам ,повдигачи' но за да ги избера трябва да съм доста сигурен за тях,че дост пъти са ме подхлъзвали.А и аз го казах във връзка с това че не си заслувава да плащаш за типс за такъв коеф.Няма печалба и възращаемост голяма.

patka2014
21.07.2015 15:02

Дано да се подпират добри типстъри, а не някакви 14-15 годишни, дето ми залагат винаги на фаворита в дадена среща.Иначе нямам нищо против на прогнози и коефи под 1.70.Ако се играе с повечко пари на 2 мача ...си е добра схема.

allblacks
21.07.2015 13:57

Прогнози под 1.8 са несериозни,както и тези над 4-5 коеф.За мен най-добрите коеф са между 1.8-3.

MaLkO_LuD94
21.07.2015 14:14

Всичко което излиза е добро няма значение дали е на 1.80 или 1.20 *thumb_up*

Brezov25
21.07.2015 12:29

До коментар [@comment 1816616] от [@user MaLkO_LuD94]:

едвали и ще има хах аз за 70% и сам мога да си правя*sleep*

allblacks
21.07.2015 22:15

Тя темата е много е дълга със стратегии и още куп неща,ако типстъра разбира от математика няма да ми дава прогнози от сорта на 1.3.1,4 и да ми казва да сложа 100 единици така да кажем,защото веднъж като не ми излезе тва 1.3 и после ходи избивай тия 100 единици с тия коеф.

Brezov25
21.07.2015 22:03

да защото ако се водим по тях най много един е дал 13 срещи 5 загуби -400лв и 8 печалби 410 и какво става за 7 дни 10лв

allblacks
21.07.2015 18:15

Да,това не е измислено както трябва,според мен като ти дава прогноза типстъра трябва да те ориентира колко е сигурен залога.Примерно трябва да 50/100,ако имаш 100 да сложиш 50 на дадения мач.

Brezov25
21.07.2015 18:09

аз под 2 коеф сингъл не играя ама там ми дават , че играят 100,300 залози а те самите ми играят с 10 на живо

billy_944
21.07.2015 13:52

На какъв коефициент имаш 70%?Всеки професионален типстър не дава прогноза под 1.80 и няма успеваемост над 60%..Ама както кажеш...

MaLkO_LuD94
21.07.2015 12:38

Ако си следиш достатъчно отблизко футбола изобщо нямаш нужда от измислени типстъри *thumb_up* Друг е въпроса че тотото става все по-голямо и мачовете все по-малко излизат *thumb_up*

Brezov25
21.07.2015 12:21

гледам 63% най добрия има от типстърите