Моджи: Интер се самоуби като продаде Ибрахимович!

20:11
Моджи: Интер се самоуби като продаде Ибрахимович!
Бившият изпълнителен директор на Ювентус Лучано Моджи заяви, че според него Интер ритуално се е самоубил с продажбата на Златан Ибрахимович в Барселона.

Както е известно, сделката за размяната на шведа със Самуел Ето`о ще бъде оповестена официално в понеделник.

"Според мен това е огромна грешка, всъщност, направо си е самоубийство от тяхна страна.", коментира Моджи.

"Ето`о е великолепен футболист, който може да бележи много голове, но той играе добре, когато отбора се представя на ниво. Докато положението със Златан е друго. Шведът може сам да реши един мач, дори когато съотборниците му имат лош ден", допълни бившият шеф на Юве.

"Никога не е добре да се разделиш с лидера си, независимо от цената, а Интер направи точно това", каза още Лучано Моджи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dekata84
25.07.2009 12:12

Не сам 4ел по на долу какво сте писали,оба4е стана по добре, така като се махна Ибрахима!!За мен тои е от типа" на умряло ку4е дьрвен нож вади"Просто не става за големите ма4ове!!

fennabarca
25.07.2009 12:05

В този отбор на Барселона, Ибрахимович ще има само една задача - ДА ВКАРВА. Докато в Интер му се налагаше да прави всичко сам тук играчи си има. В този отбор, ще се разбере дали Ибра става за големите мачове. В този отбор Ибра получава реален шанс да вдигне КЕШ, както и Златната топка от сезон 2010(2009 е за Меси). АКо успее да се наготи става много страшно за всеки един отбор. Иска ми се да видя лицето на Перес след като си тръгнат със сведена глава. Дал е 300 милиона за нови попълнения, а ние до тук точно 50 мил

Cris_7
25.07.2009 12:02

Е да Ибра правеше играта и решаваше мачовете , но Ето'о е много добър нападател и той ще покаже ,че не е много по-слаб от Ибра ( въпреки че Ибра е по-добър ! ) И те имат сега Хлеб + 40 млн. ,така че няма да са слаби *wink*

topmo3
25.07.2009 09:58

Аз съм фен на Интер и мога да кажа,че е грешка.Ето о е голям играч и както сик каза консуматор.В Барселона имаше хора които да го изведът на точната позиция,а в Интер такива няма,халфовете не са на голямо ниво *smile* И от тук Ето о няма да може да покаже гол-майсторския си нюх.А Ибра се надявам в Барселона да смогне на темпото,което налагат Анри,Меси и компания

S1ck
25.07.2009 09:39

За мен това е най-голямата грешка на Моуриньо, Морати и Интер. Както Ювентус загубиха много, когато той ги напусна през 2006. Не могат да се правят сравнения между Ето'о и Ибрахимович. Ето'о е типичен нападател-консуматор. Много рядко си изработва сам положенията, да не говорим за някаква добра техника и пасове. Ибрахимович е точната противоположност - върши много работа в защита при центрирания, често организира играта и атакатите на Интер, има изключителен пас, виждане за играта, а техниката му и скоростта му (на фона на ръста му) са уникални. Лично за мен е един от най-добрите нападатели в света през последните години и се надявам да докаже това и в Барселона.
И само да направя едно уточнение, за да няма излишни спорове после - не съм фен нито на Барса, нито на Интер. Не харесвам Ето'о, нито Ибрахимович, но и двамата ги уважам като играчи и се наслаждавам на мачовете им!

biznesmen
25.07.2009 02:55

Абе те интер цял живот са самоубити .Продават ибряма на класен отбор човека иска да се развива не да стои на сухо без нито една ШЛ а с интер това е невъзможно.

ov3r
25.07.2009 01:55

Моджи пък кога почна да разбира от футбол ?!?!?

donatelo
24.07.2009 23:20

Азсъм фен на Юве, но определено ми харесваше играта на Ибра.Вярно е ,че той може да реше даден мач за разлика от др. подобни величия.Страхотен поглед върху играта и невероятен пас или невероятен завършващ удар.Успех в новия отбор *smile*

Adrian000
24.07.2009 22:57

По принцип Моджи ми е един от най- антипатичните хора във футбола ,но смятам ,че тук е адски прав. Ето'о е страхотен футболист един от най- добрите реализатори, но той не умее да гради играта ,както може Златан това беше единственото нещо заради ,което не исках да продаваме Ибра. Чудно ми е кой ще поеме сега отговорноста да бъде лидер в отбора най- големите звезди в отбора според мен са Майкон и Сезар ,но вратар или бек да са лидери на отбор не ми збучи логично опитните футболисти в отбора пък са Камбиасо, Санети и Станкович дали обаче някой от тях може да поведе отбора? Дали пък някой от новите играчи няма да се нагърби с тази роля Мота, Милито, Ето'о това би било много рядък случай не е изключено обаче привличане и на някой именит футболист с парите от този грандиозен трансфер аз лично бих погледнал към Ариен Робен! Освен това Моуриньо има апетити към играча на Бенфика Ди Мариа, Марек Хамсик от Наполи и Джърмейн Джинас от Тотнъм не изключвам и възможноста за приютяване на някой не нужен от Реал Мадрид като Снайдер или Ван Дер Ваарт Интер разполагат със средства и трансферният период тепърва ще става интересен!