Бруно Рибейро остава оптимист за реванша

10:17
Бруно Рибейро остава оптимист за реванша
Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро остава оптимист за реванша с Милсами от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Снощи шампионите на България отстъпиха като домакини на съперниците си от Молдова с 0:1.
 
"Моят първи мач не беше успешен, тъй като загубихме, но няма проблеми - има втори мач. Много тежък двубой беше, ние имахме няколко положения около 4-5 шанса за гол, те имаха едно и от него ни вкараха гол. След това стана много по-трудно на терена. Все пак има още един мач и аз вярвам, че ще продължим, тъй като Лудогорец е по-силен отбор. Собственикът Кирил Домусчиев влезе в съблекалнята, надъха тима и пожела успех. Обяви,  че нищо не е загубено и трябва да ги отстраним Милсами, тъй като сме по-добър отбор. Имаме една седмица да работим и отиваме в Молдова, за да спечелим", заяви Рибейро.
 
"Наистина една грешка се оказа фатална, тренирахме много различни ситуации от статични положения, а днес допуснахме една подобна грешка и ни вкараха гол. Лудогорец със сигурност ще хвърли всички сили, за да ги отстраним. През тази седмица ще работим да подобрим състоянието и игровата практика на тима. Някои играчи дойдоха по-късно и още нямаме желания синхрон, но съм оптимист", каза още португалецът. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
15.07.2015 16:19

Аз оставам песимист за бъдещето на Бруно Рибейро в Лудогорец *erm*

miro211
15.07.2015 21:12

Е как бре, бил "баджо" на Мауриньо*lol**lol**lol*