Адебайор не искал да напуска Арсенал

15:37
Адебайор не искал да напуска Арсенал
Бившият нападател на Арсенал Емануел Адебайор, който премина за 25 милиона паунда в тима на Манчестър Сити заяви, че не рой е молил да бъде продаден на "гражданите".

25-годишният тогоански национал подписа за пет години със Сити и днес заяви за "Сън":

"Когато се прибрах от ваканцията на 13 юли, моят агент ми каза, че ще разговарям с клуба. Когато направих това, той ми каза, че тима има споразумение с друг клуб. Това бе трудно решение за мен, но аз си тръгнах и сега смятам, че е време за ново предизвикателство. Отне обаче около седмица, за да се решат нещата. Арсен Венгер ме прати там, където се намирам сега, но той не може да се появява в медиите и да казва, че миналото лято съм искал да си тръгна. Аз му казах, че искам да остана! Не смятам обаче, че нашите отношения са влошени. Аз смятам, че Арсенал имаше нужда от пари и трябваше да продаде някого. Те избраха мен и си получиха парите. Знам, че много хора мислят - "Да, той си тръгна заради парите". Аз обаче искам да видя този фен на Арсенал, който работи някъде за 10 паунда на час и след като му бъдат предложени 30 паунда на друго място, той да откаже."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

raeper_
25.07.2009 01:20

тоя черния е пален продажник ! Никав ку... не стаа от него ще иде в Сити , тоест вече отиде и там ще си стой резврва до края на на кариерата си ще играе 1-макс 2 пати и нищо нема да напрай.Нека се прасне от пари ама ще си седи на пейката БОКЛУК нищто не става от него *lol*

neveragain
24.07.2009 19:33

тоя шему еба майката-най-големия предател.и всичко за пари

TigerJK
24.07.2009 15:43

пак добре, че не е поискал компенсация 5 милиона, затова че го махат от отбора против волята му *joking*