Перес: Никой не е принуждавал Касияс да си тръгне

15:08
Перес: Никой не е принуждавал Касияс да си тръгне
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес обяви, че никога не е принуждавал Икер Касияс да напусне клуба.

Както е известно, легендарният страж напусна Кралския клуб и се присъедини към Порто.

Майката на Касияс обяви, че Перес е бил човекът, притиснал сина й да вземе това решение.

„В продължение на 25 години Касияс успя да спечели нашето уважение. Той винаги е имал безупречно поведение. Отива си най-добрият вратар в историята на Реал Мадрид и въобще на испанския футбол“, започна Перес.

„Икер си отива, защото така реши той самият. Никой от Реал Мадрид не го е принуждавал да си ходи. Имаше една оферта и ни помоли да я приемем. Разбирам го, че иска да премине към нов етап. Разбирам го“, сподели Перес.

„Феновете припознават Касияс като един от най-значимите играчи в историята на клуба. Касияс сам пожела по-скромно изпращане. Аз го помолих да дойде. Имаме добри отношения. Никога не сме имали проблеми с него“, коментира босът.

„Трудно е да се намери друг футболист, който е бил в продължение на 25 години в един отбор, каквато е ситуацията с Касияс. Има хора обаче, които използват всяко нещо, за да го насочат към мен“, каза още Флорентино Перес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rqazpr7
14.07.2015 00:42

Флорентино: Икер си тръгна, защото така пожелаХ. Звучи по-реално

MU121
13.07.2015 23:27

До коментар [@comment 1813875] от [@user LosMerengues]:

Защо съм тъп,защото не съм съгласен с тебе ли? Не може да обедиш неутралния фен че желанието на Касияс е да напусне отбора.

sdw
13.07.2015 19:44

Някои хора дето коментират тука май лесно са забравили,че един не малък процент за махането на Жозето от Реал,беше именно скандала с Касияс.Никой не е искал да го слага на пейката,или по-скоро говоря за Перес.Не знам каква е истината и не искам и да я знам,но не е честно сляпо да се вярва на една теза(напримерно,че Касияс е бил изгонен,което е абсурдно впредвид реномето му в клуба).Луната има няколко страни,умници много иначе.Заради Икер,пасмината от хейтъри се разрастна и получи поле за изява.

sdw
14.07.2015 11:09

Ей момче.Щи кажа аз кво реноме.Чети преди да коментираш някого.Написах за "реномето,което Касияс си е изградил в клуба".Ще оспориш това твърдение или ще продължаваш да се правиш на глупав?Това,че Реал са машина за пари никой не го отрича,не разбрах само в ква връзка го казваш,като ми куотваш коментара..

Moskovskia
13.07.2015 20:02

Какво реноме ,какви 5 лв...кви глупости говориш.Преди Реал беше истински отбор ,сега е просто машина за пари..след 2 години и Рамос го чака същата съдба ,после пак ми говори за ла*няното реноме.

levski1914LEV
13.07.2015 19:24

Не се палете толкова ще стане същото както с Раул и той отиде да поиграе в средняшки тим (Шалке 04) и се върна у дома за своя бенефис пък и футбола е само игра не разбирам защо правите чак такива драми.... да се намеся за темата Перез ако не е Перез ще има да ревем що не го взехме тоя що не взехме оня Перез може да не жали легенди но определено е твърде полезен на Реал не виждам Реал без гръмки трансфери на 1-2 сезона който да може да се бори за ШЛ и титлата.

levski1914LEV
13.07.2015 20:13

за някой да .... за други просто този живот е приключил и е започнал този на изнудването за пари дискотеките и така нататък отдавна футболът не е същия и мисля че ако загледаш момчетата на махалата ще видиш повече хъс отколкото в тея наемници ако мечтата ти е била да играеш за Порто и всеки ден на махалата си си представял как си техен централен нападател някой ден тренираш упорито но накрая идва някой с пачки и те изкушава това е футбола днес.... истинската емоция истинският футбол остана само по махалите аз лично съм играл за моята махала срещу друга играли сме сумати мачове един след друг с адско раздаване през лятото играли сме на стадиона и какви ли не поляни а тея тук ревът за всичко просто футболистите са много разглезени и футболът става все по женствен спорт.. и все пак аз лично не мога да си представя моето ежедневие без някакъв контакт до футбола което значи че до известна степен си прав

Moskovskia
13.07.2015 20:00

Футболът не е просто игра ,а начин на живот *smile*

levski1914LEV
13.07.2015 19:20

Касияс трябваше да го направи миналата година както стана с Шави (с трофей и като победител не като мишка) не ме разбирайте погрешно но Реал изиграха сезона като мишки стана малко по-трудно и айде отказваме се а можеха защото не те са уморени,уморени са хората който бачкат по 12тина часа за няколкостотин евро а те можеха да се потрудят Чао КАСИЯС ОСТАВАШ ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ !!!!!!!!!!

Juventus333
13.07.2015 18:22

Видях какво пишете и според мен трансфера на Де Хея в Реал ще бъде в последния ден на трансферния прозорец. За да има някакво очакване и тръпка.

Drogba_d
13.07.2015 17:43

Иначе в тази ситуация най добре да вЗемем Касия (момче от школата ще даде всичко най добро от себе си ) за 7-8 милиона и следващия сеЗон ако евентуално Де Хея реши да играе За нас да го вземем без пари мисля че 30-40 милиона са много*beer*


13.07.2015 18:25

Касия е идеален за резерва, защото ако е някое голямо име ще мрънка и рано или късно ще поиска да напусне за да пази. На 100% ще вземем вратар, дали Де Хея, Лено или друг, но ще вземем.

Drogba_d
13.07.2015 17:21

Може и никога да не го вземем не се знае

LosMerengues
13.07.2015 17:01

Абе смешници, как Перес ще е лицемер и ще лъже, като Касияс е до него...той ще си мълчи ли? Дее и балъците загубени. Да, добър повод ви се отвори, да си похейтите и ще извъртате нещата както ви изнася, но вие сте ясни....крайно жалки, но нищо неочаквано.
На мен са ми интересни ония, които се представят за фенове на Реал, а оплюват клуба и всичко около него, защото Касияс си е тръгнал - ВИЕ ДО ЖИВОТ ЛИ ИСКАТЕ ДА ИГРАЕ ЗА РЕАЛ БЕ? Той е на 34 години вече, спадна му нивото и НЯМА КАК ДА Е ТИТУЛЯР, а да е резерва е обидно за него и ВРЕДНО ЗА КЛУБА....да, клуба за който не се сещате в момента. Икер направи ВЕЛИКА кариера в Реал и винаги ще е сред най-големите легенди на клуба, но няма нищо вечно.
Икер е легенда, ама вие негови фенове ли сте само или на Реал? Тежко решение, но е за доброто и на НЕГО И НА КЛУБА. Кое толкова трудно има за разбиране и приемане?
Икер си е легенда и винаги ще си бъде, това че не си завършил кариерата в Реал не го прави по-малко велик. Не разбирам, защото някои лапетии така са се възбудили и разправят каква трагедия е, че не си завършил кариерата в Реал. По-добре да остане и при всеки гол някакви смешници, които се правят на фенове да го освиркват и обиждат ли? Или пък да стои резерва, та да се правят хиляди интриги за него и клуба по тази тема?

Перес може да бъде винен не за напускането на Касияс, а за това, че не се разбраха още преди да завърши сезона. Да може да му се организира подобаващо изпращане, а не да става ясно, че ще има някаква церемония, 2 часа преди да започне. За това съм съгласен, че има вина и търпи критики, но някой замисляли се, че не само той е виновен, че трансфера се забави? А мача за трофея "Бернабеу" ще си се получи добро изпращане на Икер.

Защо трябва всичко около Реал за де преувеличава, драматизира и и да наставата някакви апокалипсиси?

bellaftpaige
13.07.2015 19:00

Касияс не каза нищо, защото винаги е поставял клуба преди всичко. Винаги е поемал отговорност, и винаги е защитавал репутацията на отбора. Никога не би признал публично, че клубът го е принудил да напусне. Само преди няколко месеца каза, че иска да остане и, че не е важно дали ще бъде първият или вторият вратар, че единствено иска да изпълни мечтата си и да се пенсионира в неговия отбор. Какво си мислиш, че се промени? Видял е оферта от друг клуб и изведнъж е решил да се откаже от отбора, в който е прекарал целия си живот? Не вярвайте сляпо на всичко, което казва Перес. Истината е една и няма да я чуете от него. А и майката на Икер си каза всичко.

RMRM7
13.07.2015 18:33

Братле,когато един човек и прост, дори и Господ не може да му помогне, остави ги да си мислят както си искат,трябва да се гледа напред,Касияс не е първият,нито последният,който се маха, ще има и бенефис,какво повече искат Перез да го носи на гърба си и да направят почетна обиколка ли

barca_samuraj
13.07.2015 16:09

Ако Перез напусне какво ще правите, това ми е интересно.

ApricotGarden
13.07.2015 15:59

Достатъчно е само да го сложиш на пейката и да му повтаряш че не прилича на себе си - после Касияс сам ще реши да напусне, без да бъде притискан

ComsteR
13.07.2015 15:40

"През последните две години имаше огромно напрежение и разбирам неговото решение. Въпреки това ми се искаше кариерата му да завърши тук", довери големият шеф, като разкри, че ще има специално изпращане на терена без да уточнява дата. Най-вероятно става въпрос за 12 август, когато "лос бланкос" ще играят в спор за "Трофео Бернабеу".

bellaftpaige
13.07.2015 15:29

Как е възможно да наговориш толкова много глупости и лъжи без прекъсване?! През цялото време Перес защитаваше действията си и не спираше да лъже. Кой изобщо му вярва? Това бе най-отвратителната и пародия на пресконференция, която някога сме имали нещастието да гледаме.

Drogba_d
13.07.2015 15:29

Е вие какво искате да каже пред всички : иЗгоних го кат куче много ясно че ще каже че сам си е тръгнал *joking* дано скоро и сами Перез се махне...

Daley_Blind
13.07.2015 15:23

Флорентино Перес:Де Хеа принадлежи на Юнайтед !

Май Кико Касия ще е заместникът на Касияс.

IvailoGeorgiev
13.07.2015 23:26

Ам, извинявай , че ще споделя и моето мнение, но Икер не се ядоса толкова на това, че бе закотвен на скамейката. Да прав си нищо не е вечно и дори най - големите икони и символи на даден клуб си тръгват. Според мен по - скоро бе обиден на тези , хайде няма да кажа фенове на Реал , а по - скоро тези псевдо запалянковци, които го освиркваха.Човекът е дал мило и драго за клуба, който обича, а да се отнасяш по този начин с него е меко казано нелепо. Да може и да се е обидил , че вече не е във върхова форма и би трябвало да бъде на скамейката, но според мен стана като със Стиви Джи - човекът видя, че вече не може да даде много за клуба и за това си тръгна , но за разлика от Касияс той не бе освиркван от някакви ''фенове'', които подкрепят отбора само когато печели , и според мен това изигра основна роля в сбогуването му с клуба. *smile*

Drogba_d
13.07.2015 17:21

Е какво като е Заминал има месец и половина до края на трансферния прозорец може да го вземем примерно август по някое време не се знае нищо

Luxury
13.07.2015 17:13

И как ще го вземете след 1-2 седмици ,след като Де Хеа замина за лятното турне на отбора ,което ще е 3 седмици?До тогава ще вземете Касия от Еспаньол и най-вероятно другото лятото Де Хеа ще вземете без пари ,освен ако не преподпише.

Drogba_d
13.07.2015 17:10

И според мен Де Хея ще се вземе след 1-2 седмици някак си не върви 1 ден след напускането на Касияс да дойде ...*beer*

LosMerengues
13.07.2015 17:04

Ти очакваш да каже - "Наш е, взимаме го утре", ли? Щом Касияс напусна, съм 100% убеден, че сега ще изръсим 30-35 млн. за Де Хеа..колкото и грешно да е това. Кико Касия е 3-4 млн., имаме Навас, а Де Хеа можем да го вземе без пари следващото лято.

madridista98
13.07.2015 15:18

Ах ти какъв лъжлив боклук сиии... Точно Икер никога не би искал да напусне своя дом, без твоята индиректна намеса, карайки доверените ти и платени "фенове", които постави на южната трибуна да го освиркват, и дори преди и по време на медицинските прегледи накара хора да дойдат и да скандират името на Де Хеа... е успя да изгониш една от най- големите легенди, изгони един от най- качествените мениджъри и като цяло успяваш да разбиваш Реал Мадрид.

THFC1882
13.07.2015 15:16

Такъв лицемер няма никъде. Още повече ми пада в очите. Колкото е направил за Реал , двойно повече им е навредил. Просто напусни. Ходи в някое треторазрядно оторче и си пери парите . Много си далеч от това да управляваш един клуб като Реал добре , ама много.