Над 8 хиляди души ще дерат гърла за Берое срещу Брьондби

13:41
Над 8 хиляди души ще дерат гърла за Берое срещу Брьондби
Ръководството на Берое очаква поне 8 хиляди зрители на стадиона в първия мач от втория квалификационен кръг срещу Брьондби. Двубоят е в четвъртък от 20:00 часа. На предишното домакинство срещу Атлантас на трибуните имаше около 7500 запалянковци. Интересът към срещата е по-голям отколкото срещу литовците, но сега и билетите са по-скъпи. Клубът пък очаква и по-сериозен приход - от около 100 хиляди лева.

Талоните за двубоя със скандинавците вече са в продажба. Засега обаче запалянковците на заралии могат да си ги закупят единствено от мрежата на Еуепйт. Билетите ще са на цени от 20 и 10 лева (срещу Атлантас бяха по 12 и 6 лева). Във ВИП ложата пак ще се влиза срещу 50 лева. Местата в ВОХ 109 са за агитката на Берое и те няма да бъдат пускани в продажба. Същото се отнася и за тези от ВОХ от 1 до 6, в които ще бъдат настанени привържениците на Брьондби.

В деня на срещата пропуски ще има и на касите на стадион "Берое". От клуба заявиха, че няма предвидени намаления за деца, ученици и пенсионери и с билет на стадиона ще влизат абсолютно всички лица на всички възрасти. От вчера в продажба са и абонаментни карти за новия сезон, но те не важат за Лига Европа.

Те са три вида - стандартна, която е на цена 75 лева, и две разновидности VIР карта - за възрастен с паркомясто на цена 500 лева и детска VIР карта на цена 100 лева (валидна е за лица до 18 г.). С тях ще се влиза на домакинските двубои в А група и купата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация