Представиха новите екипи на Берое

14:17
 Представиха новите екипи на Берое
Днес бе направена официалната презентация на новата екипировка на Берое за сезон 2009/10.

Екипите са с марка GUPA, която се произвежда от старозагорската фирма Наталия, част от Холдинг Загора, която е единствената у нас фирма със затворен цикъл на производствто на спортни изделия.

Домакинският екип е зелено-бяло вертикално райе с бели гашета с зелен кант отстрани и зелено-бело раирани хоризонтално чорапи. Гостуващия екип е изцяло в черно с зелено-бял кант от дясната страна с черни гащета и черни чорапи. Вратарският екип е жълт с черни гащета. На екипите е поставено логото на основния спонсор на отбора Брикел ЕАД. Екипите бяха представени от капитана Иво Иванов (домакински), Атанас Атанасов (гостуващ) и вратаря Пламен Петров.

Екипите ще бъдат пуснати в продажба във фенмагазина в Стара Загора нa ъгъла на ул. Сава Силов и ул. Княз Борис I, срещу Професионална гимназия по хранителна промишленост и облекло. Там ще се предлагат и още широка гама фенартикули на ФК Берое - екипи, шалове, шапки, знамена, халби за бира, значки, тетрадки, подложки за мишки, USB флашки, стойки за мобилни телефони и други.

Цената на фланелка за Берое ще бъде 35 лв, като всеки би могъл допълнително да добави своето име и желан от него номер срещу още 10 лв. Цената на гащетата е 15 лв. Цена на тренивовъчен екип - 35 лв., екип за свободно време - 30 лв. и официален анцуг - 60 лв.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация