В Русия: Мария изпи соковете на Григор

11:56
В Русия: Мария изпи соковете на Григор
Мария Шарапова използва своя Григор Димитров като източник на енергия. Не е трудно да се забележи, че в последните месеци българинът изглежда на корта като човек, на когото някой е изпил жизнените сокове. Но дали българският еликсир ще помогне на руската тенисистка?

Това написаха в Русия преди полуфинала на Мария Шарапова със Серена Уилямс на "Уимбълдън".

Мачът бе определен като най-свирепия бой в женския тенис от “Дейли мейл”. Едната е човешки вулкан, другата е ледена принцеса. Но и двете обичаха един и същи човек. Той е Григор Димитров, пише вестникът, цитиран от "24 часа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
10.07.2015 18:13

Нз дали тя му изпива соковете, но аз определено щях да изпивам нейните *blush*

ApricotGarden
10.07.2015 14:02

По скоро Гришо минава през слаб период. Колкото и странно да е всеки спортист има слаби периоди. А и той не е единствения тенисист с готино гадже за да се смята това за някаква причина за слабата форма.

billy_944
10.07.2015 13:47

Голяма сага направи от тоя любовен триъгълник..За жалост четем повече за личният живот на топ тенесиста ни отколкото за това което му се случа на корта..Дано се промени за в бъдеще тази тенденция!

El_Fenomeno_9
10.07.2015 14:43

Тази тенденция трябва да я промени Григор ... Повечето топ тенисисти не си позволяват почти да излизат никъде , да нали имат и семейства , но дори когато бяха "сингъли" пак не е имало такава показност като на Григор , не знам наистина ли е толкова малоумен , че да не осъзнава каква всъщност е грешката му , айде искаше да стане известен и модел за сексапил в тениса , за да привлича по-добри спонсори и повече пари , но му е време да се фокусира ВЪРХУ ТЕНИСА СИ !!!

Fcb10
10.07.2015 13:28

Бая хора ще се съгласят Маша да им изпива соковете , Гришката е късметлия. *joking**lol*