Курдов: Публиката на Левски не търпи оправдания

09:38
Курдов: Публиката на Левски не търпи оправдания
Нападателят на Левски Атанас Курдов призова да не се правят трагедии от пораженията от Волга (1:2) и Пирин 1922 (0:2), пише "Тема спорт".

"За мен е чест да облека синята фланелка. Сезонът ще е доста труден, но Левски ще излиза за победа във всеки мач. Длъжни сме да издържим на тежката програма в началото. Хубаво е да има млади футболисти, аз съм на 26, но ще помагам на новите в състава. Надявам се занапред да играем добре и да радваме публиката. Трябва първо да се сработим, а след това да започнем да печелим. Надявам се, че ще сме на челните места. Аз трябва да съм готов на 100% и като играя, да вкарвам, а ръководството ще ми намери конкуренция", посочи той и допълни: 

"Времето до началото на първенството е малко, след седмица гостуваме на Ботев. Трябва да бъдем мобилизирани, защото публиката на Левски не търпи оправдания". Нападателят ще играе с №9 на гърба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madmaxxxx
10.07.2015 23:38

Ееее.... Това цигане, като беше при нас в Ботев целуваше екипа на отбора, кръстеше се.... Луда работа.... Но.... Всички знаехме, че е левскарче... Радвам се за него като човек, който е сбъднал мечтата си. Да играе в Левски.... Толкова време не те искаха, мойто момче, защото не струваш. Ние те ползвахме за В група, сега говедата ще те ползват докато позакърпят положението и после пак си на боклука..... Не че не можеш да станеш сносен таран - не искаш. Щом германците не те прекършиха, смятай. Същия кълвач си остана....