Марселиньо: Искат ме от Бразилия

10:32
Марселиньо: Искат ме от Бразилия
Офанзивният халф на Лудогорец Марселиньо призна, че може да напусне клуба. Плеймейкърът каза, че за него има запитвания, като се очаква да пристигне и официална оферта, която да бъде обсъдена със собственика на клуба Кирил Домусчиев. Интерес към него проявява Крузейро.

"Не знам какво е бъдещето ми. Трябва да почакаме да мине малко време, сега не мога да коментирам. Говорих със собственика, но трябва да изчакаме, да видя дали оставам или тръгвам. Нямам конкретни оферти, само запитвания", отбеляза бразилецът. "Обадиха ми се от Бразилия преди шест месеца, а сега пак ме искат. Но трябва да се преговаря с ръководството. Няма официална оферта и е необходимо да се изчака засега", посочи Марселиньо.

Бразилецът заяви, че всичко в състава е наред преди започващите следваща седмица официални мачове. Във вторник, 14 юли, тимът приема молдовския Милсами в първи двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Срещата е от 20:45 часа на " Лудогорец Арена". 

"Мисля, че всичко в отбора е много добре. Знаете, че не започнахме всички заедно подготовка, и от това дойде малък проблем. Но трябва да сме готови за първия мач, той е само след няколко дни. Мисля, че ще се справим". Бразилецът няма да играе срещу Милсами във вторник, защото има да изтърпява наказание от миналия сезон. Марселиньо разкри, че има два варианта за негов заместник. "Вандерсон тренира на моята позиция, Лукас Саша също. Треньорът обаче знае кой ще играе. Важно е да направим добър мач в Разград и да вземем добър аванс", завърши той.

Вчера Лудогорец се прибра от лагер в Австрия, а от днес ще се готви на базата си за сблъсъка с молдовците. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация