Хубчев: Ще изживеем момента

09:44
Хубчев: Ще изживеем момента
Берое все още не е подготвен физически както трябва, заяви треньорът на старозагорския тим Петър Хубчев след победата над Атлантас с 3:1. В следващите дни наставникът ще прави план за игра срещу следващия съперник Брьондби.

"Мисля, че първият ранен гол, както говорихме преди мача, се получи. Той успокои отбора до голяма степен. Вторият гол падна в най-подходящия момент за нас – в края на полувремето. След това смея да кажа, че се опитахме да спестим малко психически сили и доигравахме мача", каза Хубчев.

"Няма как да не ме притеснява, че отборът физически не е това, което иска да бъде. Сами сме си "виновни" за това, че трябва да играем два мача другата седмица. Ще се опитаме да се възползваме от това и да го изживеем. Мисля, че до първия и втория гол я имаше мотивацията. След това стана ясно. Колкото и да говорим и да се правим на велики, самите момчета чувстваха, че разликата става много голяма. Но смея да кажа, че до втория гол желанието беше много голямо. До този момент не съм видял и нито една секунда от Брьондби. Имаме възможност и в следващите няколко дни и часа ще гледаме да придобием представа за този отбор по най-добрия начин. Знаем от какъв тип футбол идват и колко неприятни са за нас. Аз лично горе-долу имам някаква представа какво ни очаква. Нямаме съгледвачи на реванша. Имаме още много работа, която искам да свърша в чисто физически план, но го нямаме това време. В отбора са 7 или 8 нови футболисти. Нормално е да изиграем 6 или 7 контроли в подготовката", допълни треньорът.

Той бе лаконичен за информациите, че Станислав Костов е желан от полски тим: "За това прочетох и аз днес. Нищо не мога да ви кажа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация