150 млн. евро за Кака

15:38
150 млн. евро за Кака
Рекордните 150 милиона евро са готови да извадят от Челси за плеймейкъра на Милан Рикардо Кака, твърди италианският всекидневник "Газета дело Спорт". Според други информации от медиите на Острова и Италия през изминалата седмица "червено-черните" са отказали оферта за бразилеца от 100 милиона евро.

Всекидневникът твърди, че дори и от Милан да не искат да го трансферират в Челси, то самият играч ще бъде изкушен. Според условията на контракта който има, Кака взима 10 процента от сумата на договора за продажбата си.

"Трансферът на Кака в Челси ще е от полза за всички", каза говорителят на плеймейкъра Диого Кочо.

Ако Кака подпише договор с английския Челси за 150 милиона евро ще счупи рекорда за най-скъп трансфер във футбола, който се държи от френската легенда Зинедин Зидан.

Вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани потвърди в събота, че италианците са отхвърлили голяма оферта от Челси за 26-годишния бразилец, но не пожела да съобщи каква е сумата.

"Кака не е обявен за продажба и Милан няма да се раздели с него на каквато и де е цена", твърди вицепрезидентът на седемкратните европейски шампиони Адриано Галиани.

Материалът на "Газета дело Спорт" хвърля съмнение върху изявлението на изпълнителния директор на Челси Питър Кениън, че не е имало оферта от Лондон за Кака.

"Не сме отправяли конкретна оферта, италианците потвърдиха, че Кака не се продава и ние няма да настояваме повече за подписа му", заяви Питър Киниън.

Кака премина в Милан от бразилския Сао Пауло през 2003 година, когато бе едва на 21 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация