Хубчев: Трябва да търсим ранен гол

15:29
Хубчев: Трябва да търсим ранен гол
"Трябва да търсим един гол, по възможност в началото на мача, за да стане малко по-спокойно", обяви наставникът на Берое Петър Хубчев преди утрешния реванш с Атлантас от турнира Лига Европа.
 
Вицешампионите на България спечелиха първия мач в Литва с 2:0 и имат добра преднина, но Хубчев предупреди своите играчи да не подценяват съперника. 
 
"Най-важното е, че всички са здрави. Вече няколко пъти споменахме, че отборът физически няма как да е готов, но всяка тренировка минава на необходимото ниво и подобряваме физическото състояние", коментира той на днешната си пресконференция.
 
"Едва ли кой знае каква голяма промяна, със сигурност ще има някакви тактически уловки от тяхна страна, но като стил трудно може за една седмица да се промени нещо голямо. Според мен тоя отбор ще опита с всички сили да се противопостави на нашия отбор. За нас е по-важно как ние ще подходим към мача. Надявам се да е два пъти по-отговорно, отколкото беше в първия мач", допълни Хубчев.
 
"Ще бъде еднакво трудно и за двата отбора. Важно е ние да подходим сериозно към мача. На мен ми се иска момчетата да излязат все едно, че резултатът от първия мач е 2:0 за Атлантас. Трябва да търсим един гол, по възможност в началото на мача, за да стане малко по-спокойно. Няколко пъти вече споменах, абсолютна грешка ще бъде, ако подценим някой от противниците си, без значение дали играем в Лига Европа или в първенството на България", каза още той.
 
"Селекцията продължава, към 30-40 имена се появяваха междувременно. Поне аз не знам да има някакви разговори, водени с Гъргоров", завърши треньорът на Берое

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Quanto
17.07.2015 11:22

вие не намерихте ранния гол ама те с кеф намериха късния гол !