Ривалдо се завърна на терена на 43-годишна възраст

12:47
Ривалдо се завърна на терена на 43-годишна възраст
Ривалдо поднови състезателната си кариера на 43-годишна възраст. Бившият нападател на Барселона подсили редиците на втородивизионния бразилски отбор Можи Мирим. Ривадо, който е президент на клуба, започна като титуляр в мача срещу Наутико в Серия Б. Той дори пропусна отлична възможност да открие резултата, а в 68-а минута бе сменен при резултат 0:1.

След излизането на бившия футболист номер 1 в света неговият отбор стигна до първата си победа за сезона. Две минути след смяната на Ривалдо Можи Мирим изравни с гол на Сержиньо, а две минути преди края на мача отново Сержиньо донесе първа победа за Можи Мирим в 11 мача. "След година и три месеца извън терена, започнах отново да тренирам и играх с едва 20 дни подготовка, което вдъхнови младите играчи", каза Ривалдо. Въпреки победата, Можи Мирим остава на дъното на таблицата във втора дивизия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
08.07.2015 23:04

Велик , ВЕЛИК , но от поне 5-6 години , да не кажа повече не трябваше да пипа топка , той не е от тези велики творци , които запазват за доста дълго магията си , да вече я показват от по изпокъсани шапки , но тя е все още впечатляваща , докато Ривалдо като че ли се опитва сам да се убеди че още може да поддържа някакво ниво , всички около него знаят че това не е така , но заради огромното му име на светило , никой не смее да му го каже , заради твърде голям респект от него

sdw
08.07.2015 14:39

До коментар [@comment 1811902] от [@user Trap_Lord]:

Друго имах предвид *smile*

kolio_vg
08.07.2015 14:18

Един от играчите,заради които станах фен на Барса.