Над 13 500 лева с два мача и залог от 60 лева

15:08
Над 13 500 лева с два мача и залог от 60 лева

"Наръчник на майстора на залози или как да спечелим от Еврофутбол – това би било заглавието на книгата на крумовградчанин, който взе общо 13 527 лева с два мача в права колонка и 60 лева (в два талона). Успехът си той осъществи в букмейкърския пункт на компанията на ул. "Княз Борис I" №6 в събота. Двата финала, за Копа Америка и от Световното първенство по футбол за жени, "запечатаха" победата на щастливеца, който се отчете с прогнози за "Кой отбор ще отбележи гол в срещата?" – НЯМА ГОЛ за Чили – Аржентина и с Първи, следващ гол/Няма гол за Германия (Ж) – Англия (Ж).

Плевенчанин също избра първия почивен ден от изминалата седмица, за да отбележи. Той прибра 3 500 лева с талон за 30 лева и максимално успешна система от 1 и 2 от 2 двубоя с предвиждания за "Точен резултат ПП/КИ" – 2-1/4+. Ето и сблъсъците, които попълни във фиша си: ФК Хаугесунд – Лилестрьом и ИФК Норкьопинг – Малмьо ФФ.

Участник от Ямбол – фен на Гонките в Еврофутбол, пък е звездата в списъка с майсторите от изминалите дни. Той си тръгна с общо 5 200 лева, които спечели благодарение на залога си за победител в една от гонките на Уимбълдън също в събота. 1 750 лева влязоха в джоба на друг, от Бяла, който "се пусна" на първия финиширал, но в надбягване на хиподрума в Нюкасъл. В предишния ден, петък, двама влязоха в хрониките с отлични попадения – един от Монтана взе 1 362 лева за комбинирано предвиждане за 1-2 и 1-3 места в осмата гонка в Нотингам, а друг – от Хасково, 1 350 лева за победител на трасето в Шефилд. Неделята бе наистина благодатна – четирима се отчетоха с големи печалби. Участник от Етрополе получи 1 840 лева с 80 лева и прогноза за победител в третото надбягване в Паркуей, старозагорец грабна 1 100 лева със същия залог, но за Кинсли, а другите двама избраха хиподрума в Перри Бар и различни гонки, за да си тръгнат със, съответно 1 128,50 лева за 1-3 място и 1 125 лева за победител.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация