Лудогорец с първа загуба в Австрия

21:03
Лудогорец с първа загуба в Австрия
Лудогорец загуби с 0:2 от Локомотив Москва в третата си контрола по време на подготвителния лагер в Австрия.

Алексей Миранчук откри резултата в 39-ата минута. В 65-ата Петър Шкулетич оформи крайното 2:0.

Това бе първо поражение за разградския тим по време на лятната подготовка.

Преди това Лудогорец победи в проверките срещу Университатя Крайова и Каснодар.

Състави:

Лудогорец: Стоянов, Ангуло, Моци, Александров, Минев, Саша, Дяков, Василев, Марселиньо, Александров, Кишада (Аргилашки, Терзиев, Петров, Препелица, Вандерсон, Лукоки, Чунчуков)

Локомотив: Гилерме, Шишкин, Чорлука, Пейчинович, Янбаев, Тарасов, Фернандеш, Майкон, Ал. Миранчук, Касаев, Григориев (Коченков, Лобанцев, Лантратов, Денисов, Логашов, Михалик, Коломейцев, Ант. Миранчук, Самедов, Шкулетич, Няс)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefanBG111
04.07.2015 22:24

Голяма работа, една загуба. Важния мач е на 14 юли, хубаво че днес паднаха за да си вземат поука. Има много нови играчи и ще им е нужно малко повече време да се сработят. А и все още не всички играчи са на линия, като са, Лудогорец ще е съвсем различен и готов за битка. Успех на всички Български отбори в Европа и дано ги видим в групите.

simon_66
04.07.2015 21:50

Моя грешка.. единият гол бе във вратата на Стоянов, но си беше и доза шанс с тази греда.. Лудогорец изиграха доста добро първо полувреме, трябва да го отчетем.

simon_66
04.07.2015 21:41

Нищо толкова лошо не е станало *smile* Головете дойдоха във вратата на Лудогорец, след като на вратата дойде Аргилашки второто полувреме. Стоянов и Борян са далеч над младока.. а макар и да става дума за контрола, ако биеш наред руските отбори, за какво средноевропейско ниво да говорим в Лудогорец.. то ще си е направо постепенно пробиване на път към най-големите на стария континент и не го казвам с присмех, точно по този път изглежда са тръгнали Лудогорци. Рибейро трябва да набара оптималния състав най-вече в защита, защото там ми изглежда малко смутно към момента- за мен поне Ангуло/Минев, Моци, Терзиев и Сисиньо е оптималният вариант, тъй като Сашо Александров е страшно неубедителен към този момент, но пък Рибейро го има явно като първи избор за партньор на Моци. Няма какво да ги коментираме нещата - то ще си проличи след седмица до 10 дни как вървят нещата реално в отбора *smile*