Гонзо: Няма шанс Аниете да се върне

11:05
Гонзо: Няма шанс Аниете да се върне
Спортният директор на Левски Георги Иванов отрече появилите се информации, че нападателят Антонио Аниете може да се завърне на "Герена". Както е известно, един от най-добрите играчи на сините през миналия сезон се раздели с клуба, но все още не си е намерил отбор.

"Подписахме за две години с Георги Костадинов и според мен това е добър трансфер. Неговата кариера върви нагоре. За момента селекцията ни върви трудно. Целта ни е да изградим млад отбор, който да се развива в следващите години. За съжаление мога да кажа, че няма шанс Аниете да се върне на "Герена". Ако имаше дори един процент шанс, бих направил подобен опит, но за съжаление не е вярно, че можем да си го върнем. Няколко месеца футболистите не бяха получавали заплати, така че какво да говорим за селекция? Тя върви толкова, колкото са ни възможностите", заяви Иванов пред "България он еър".

Георги Иванов също така заяви, че селекцията върви бавно, но това е така, за да бъдат допускани грешки при трансферите. Спортният директор не отрече, че отборът ще бъде граден и след началото на сезона, който стартира на 18 юли.

"Когато един човек си върши работата, не са нужни много приказки. Сега за нас най-важното е клубът да е стабилен. Когато няма нужните финанси, е трудно да вдигаме нивото. Налага се постоянно да правим компромиси. Разчитаме много на школата. Имаме 7 юноши и в тях е бъдещето. Загубихме доверието на мениджърите, които работят с клуба. Стараем са да изчистим проблема със заплатите, като отборът има да взима още половин заплата, а администрацията - една. При ограниченията във финансите, нямаме право на грешки при селекцията и затова не бързаме. Целта е да изградим отбор за 2-3 години напред, а не за 2-3 кръга", каза още Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa4opz
05.07.2015 01:28

ето затова на левски не му трябват врагове ...той си има гонзо...вместо той да изрови земята и да върне аниете или по скоро да не допуска най добрият играч за миналият сезон да си тръгва ...той постоянно казва...не ни трябват такива играчи .... ето затова левски няма да го бъде много ..много и кои където хване там ще го бие ...и догодина пак ще се говори ....ние правим нов отбор ....с толкова мозък ....толкова успехи и резултати ....

Redbula
04.07.2015 13:40

Лудогорец е пример ама той има ядро и копува 1-2ма мн качествени и запазва ядрото.Ние имахме ядро:Вагнер,Томашич,Топчо,Ричард,Бардон,Йовов,Телкийски,Зе Суарес,Мюлдер,Тасевски,Грийн,Бардон,Гаджев,Жо,Дембеле сега имахме един Аниете и него не успяхме да задържим. Как да не се взима на килограм като няма играчи. Толкова класни играчи се продадоха за хубави трансферни суми ,а се взимаха свободни агенти.Къде да парите???? Помня Левски в ШЛ около 6 мил евро за участие в групите и поне още 2-3 за ТВ права ,после продадохме звездите си за поне 5мил и помня че взехме 5-6 за не повече от 800 хил. Тва ни е и най-голямата селекция.За най мн пари и след 1 полусезон всички бяха прогонени щоту се оказа че не стават. Явно мениджърите и треньорите взимат мн пари за да дойде даден играч а после се плащат неустойки за да се махне некадърника.Май така изтекаха всичките заработени пари на Герена. Се ще видим дали и в Лудогорец няма да стане така макар че като гледам а сега вървят добре.Лоша шега ще им изиграе безконкуренцията в А група и оттам слаби резултати в Европа.Лично мое мнение.

stimulant
04.07.2015 12:33

''Георги Иванов също така заяви, че селекцията върви бавно, но това е така, за да бъдат допускани грешки при трансферите.'' щом целта е да се допускат грешки леле леле

kolio_vg
04.07.2015 12:17

Лошото е че понякога не си задържаме добрите играчи,а зимаме след това нови на килограм,които ни излизат по-скъпо. Трябва да се взима от Лудогорец пример.